ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GREEN AIM ΚΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩ​Ν GREENPEACE

Δελτίο Τύπου

H Green Aim τάσσεται κατά του Οδηγού Καταναλωτών της Greenpeace

Σεβόμαστε την επιστημονική έρευνα της Greenpeace για την διεξαγωγή του οδηγού καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα αλλά θεωρούμε ότι στην παρούσα κοινωνικοοικονομική συγκυρία δεν είναι ορθό να χτυπάμε τις ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και ταυτόχρονα την οικονομία της χώρας η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της καταιγίδας.
Αν ο Έλληνας καταναλωτής αφουγκραστεί τον οδηγό της Greenpeace θα έχουμε ως συνέπεια την οικονομική κατάρρευση των…
 <<κόκκινων>> εταιριών σύμφωνα με την έρευνα, οι οποίες ως γνωστών απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους και δίνουν ψωμί σε εκατοντάδες νοικοκυριά της χώρας.
‘Άρα συμπεραίνουμε ότι,καλό είναι να υπάρχει έρευνα,μελέτη και συμπεράσματα αρκεί όμως να είναι εφαρμόσιμα και οι συνέπειές τους να μην βλάπτουν το κοινό συμφέρων.

Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε την έρευνα της Greenpeace, αλλά πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση θα μπορούσε να γίνει χωρίς να αναφέρονται ονομαστικά οι εταιρίες. Σκοπός μας δεν είναι να δώσουμε στον Έλληνα καταναλωτή έτοιμη μασημένη τροφή.
Ο δικός μας τρόπος για πρόληψη είναι η ολοκληρωμένη και στοχευμένη ενημέρωση του κοινού έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί αυτόβουλα.

www.greenaim.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

 1. Ανώνυμος

  Βλέπω ακόμα δεν έχει πάρει θέση το Zougla.gr για την επιστολή – απάντηση της Green Aim που πραγματικά τους κλείνει το στόμα.
  Για ποιο λόγο άραγε. Έχει κάτι να φοβηθεί ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος;
  Πάντως πολλά ακούγονται για την Green Aim και ποιο κρύβονται πραγματικά από πίσω.
  Μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε και με ποιους τα βάζετε κύριε Τριανταφυλλόπουλε.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Επειδή είστε ανενημέρωτοι, αλλά παραυτά μιλάτε πολύ. Το θέμα προέκυψε από μία εταιρία γαλακτοκομικών, η οποία τήρησε επακριβώς ότι της είπε η Green Peace αλλά δεν έβαλε την ανάλογη σήμανση στη συσκευασία. Η Green Peace παραδέχεται ότι δεν υπάρχει ζήτημα ποιότητας, αλλά μόνο σήμανσης. Γι αυτό πρώτα να ενημερώνεστε και μετά να μιλάτε. Και τέλος συμφωνώ ότι η Green Peace δεν είναι καθόλου"καθαρή" πρωτοβουλία, αλλιώς θα είχε και καποια ευαισθησία και δεν θα καταδίκαζε συλλήβδην όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της. Στο κάτω κάτω έχουμε κράτος και όργανα για αυτά τα πράγματα και όχι εθελοντές πιθανώς "βλαμένους".

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Συμφωνώ με τους παραπάνω.
  Το θέμα δεν είναι αν κλείσουν οι ελληνικές βιομηχανίες επειδή ένας οργανισμός λέει τα αυτονόητα. Το θέμα είναι να βάλουν μυαλό οι ελληνικές βιομηχανίες και να παράγουν σωστά προιόντα.
  Αιντε λαμόγια…

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Πιστεύετε ότι είναι Ελληνική εταιρεία εάν ήταν δέν θα λεγόταν Green Aim αλλά Πράσινος στόχος – βλέψη
  ΑΡΑ σαββούρα μην δίνετε σημασία.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  δηλαδή, φάτε μεταλλαγμένα ελληνικά επειδή έχουμε κρίση, για να μη χάσουν απο τα κέρδη τους οι μεγάλοι βιομήχανοι…
  Δε γαμιέστε ρε λεω εγώ να ασπρίσετε!!!
  Υποπτη η greenpeace για πολλά αλλά ο κατάλογος είναι καλό που τον δημοσιεύει.
  Αυτή η GreenAim αν θέλει να προασπίσει τα ελληνικά προϊόντα, ας βγάλει κατάλογο με μεταλαγμένα ξένων εταιριών!

  green-ιάρης

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Τι λε ρε καραμήτρο….να πλουτισουν οι βιομηχανοι και να πεθανουμε εμεις ????????? η χρηση μεταλλαγμενων ειναι επιλογη αυτων των βιομηχανιων και πολυ καλα κανει η Greenpeace και τις αναφερει….

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΔΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΒΕΝΖΙΝΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΧΑΣΤΗΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ. ΓΚΑΖΙΑ-ΚΟΝΤΡΕΣ. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΚΡΗΝ ΣΚΑΤΑ….

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *