Η Greenpeace αποκαλύπτει τα ψέματα


Ανακοινώθηκαν μυστικά έγγραφα που αφορούσαν
στα πυρηνικά απόβλητα

Μια ζωή μάς δουλεύουν. Μάς κλείνουν τα μάτια με επιστημονικές έρευνες και αποτελέσματα επιστημονικών μελετών και μάς κρύβουν την αλήθεια. Σήμερα αποκαλύπτεται άλλη μια μεγάλη απάτη των πολιτικών και της βιομηχανίας σε βάρος του γερμανικού λαού, σχετικά με τα πυρηνικά απόβλητα που αποθηκεύονται στο Gorleben. Η Greenpeace δημοσιοποίησε τα μυστικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι…
.

πολιτικοί ήταν οι λόγοι που αποθηκεύτηκαν στο συγκεκριμένο μέρος τα πυρηνικά απόβλητα και όχι επισημονικοί, όπως είχαν προφασιστεί οι πολιτικοί της εποχής εκείνης, εποχής της δεκαετίας του 70 δηλαδή.
Οι παλιότεροι θα θυμούνται σίγουρα τις μεγάλες διαμαρτυρίες του γερμανικού λαού εναντίον της αποθήκευσης των πυρηνικών αποβλήτων, που οι πολιτικοί ρίχνονατς στάχτη στα μάτια τους, ότι δήθεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που συνηγορούν για το “θάψιμο” των “ακίνδυνων” πυρηνικών αποβλήτων στο Gorleben. Σήμερα, μετά από κάτι παραπάνω από τριάντα χρόνια και αφού έχουν συγκεντρωθεί 110 τόμοι υλικού με περισσότερες από 12.000 σελίδες (πρωτόκολλα, αποφάσεις, θέσεις κομμάτων και άλλα έγγραφα), γίνεται ολοένα και πιο φανερό το μεγάλο ψέμα που κρύβονταν σε αυτή την απόφαση:”Πολιτικοί ήταν οι λόγοι και πήραν την απόφαση στα γρήγορα, για να καλύψουν την υπόθεση” δήλωσε εκπρόσωπος της Greenpeace. Τα έγγραφα θα μπουν στο διαδίκτυο, για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, πώς επιλέχτηκε το 1977 το σχεττικό μέρος για την αποθήκευση των πυρηνικών αποβλήτων.

http://kapistri.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *