ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ GREXIT MPOΡEI NA ΠΡOKYΨEI ΞAΦNIKA ENA BREXIT !

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Ο BOB CHAPMAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010. 

Μια συγκλονιστική εξέλιξη καταγράφεται εδώ και λίγες ώρες στην Βρετανία, μια εξέλιξη που καταδεικνύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση η κατ΄ άλλους “Γερμανική Ένωση ευρωπαϊκών κρατών” βρίσκεται πολύ εγγύτερα στην διάλυσή της απ’ότι νομίζουν οι περισσότεροι και όχι εξαιτίας ενός Grexit, αλλά ενός … Brexit, δηλαδή της αποχώρησης της Βρετανίας από αυτήν.

Και δεν μιλάμε για αποχώρηση από την ευρωζώνη, αφού ως γνωστόν η Βρετανία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αλλά από την Ευρωπαϊκή Ενωση!

Χθες, στέλεχος της Τράπεζας της Αγγλίας (Bank of England) υποτίθεται ότι έστειλε “κατά λάθος”  στην εφημερίδα Guardian, το σχέδιο που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση για έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Και η είδηση φυσικά δεν είναι αυτό καθ’αυτό το σχέδιο, αλλά ότι η Βρετανία έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Και όλοι γνωρίζουν ότι όποιος αποχωρήσει από την Ένωση που ποδηγετείται από το διεφθαρμένο κονκλάβιο των Βρυξελλών, δεν θα είναι ο τελευταίος…

Το συγκεκριμένο email καταγράφει την πρόθεση της Κεντρικής Τράπεζας της Βρετανίας, όχι να γνωμοδοτήσει, αλλά να καταρτίσει έκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων μιας αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ!

Που σημαίνει ότι υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, κάτι που εν πάση περιπτώσει δεν έχει αρνηθεί μέχρι σήμερα η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου

Μάλιστα στο συγκεκριμένο email αναφέρεται και το συγκεκριμένο σχέδιο που προβλέπει και τον τρόπο με τον οποίο η  Bank of England θα… διέψευδε πως υπάρχουν τέτοια σχέδια εφόσον το γεγονός έβλεπε το φως της δημοσιότητας.

Οι αξιωματικοί της θα έπρεπε να πουν πως “εξετάζουμε διάφορα σενάρια σχετικά με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις αλλά δεν υπάρχει κάτι το οριστικό” ενώ, στο email υπογραμμίζεται η ανάγκη αποφυγής οποιασδήποτε δημοσίευσης του σχεδίου για να μην προκληθεί αναταραχή.

Η κατάρτιση του σχεδίου θα πραγματοποιηθεί από τον Jon Cunliffe, αναπληρωτή διευθυντή του τμήματος χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Bank of England.

To email συντάχθηκε στις 21 Μαΐου και υποτίθεται “κατά λάθος” απεστάλη στον αρθρογράφο της Guardian, Jeremy Harrison.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *