Δεν δέχεται πλέον στοιχήματα για Grexit η William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων εκτιμά ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ ευμετάβλητη για να συνεχίσει να δέχεται στοιχήματα.

Σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για την πιθανότητα η Ελλάδα να εξέλθει της ζώνης του ευρώ πριν από το 2016 η εταιρεία στοιχημάτων
William Hill, όπως επισημαίνει δημοσίευμα των Financial Times, όταν μάλιστα οι παίκτες έσπευσαν να στοιχηματίσουν σε αυτό το ενδεχόμενο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων της Βρετανίας αναλαμβάνει δράση μετά τη δραματική κλιμάκωση των γεγονότων από την περασμένη Παρασκευή, όταν η ελληνική κυβέρνηση εξέπληξε τους πιστωτές της ανακοινώνοντας την πρόθεσή της να διεξαγάγει δημοψήφισμα σχετικά με την πρόταση των πιστωτών της.

Η William Hill σημειώνει ότι η κατάσταση περί την Ελλάδα είναι πλέον πολύ ευμετάβλητη για να συνεχίσει να δέχεται στοιχήματα για το Grexit μέχρι το 2016.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Graham Sharpe, «σε μια τόσο ευμετάβλητη κατάσταση κατά την οποία τα γεγονότα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα, είναι πολύ δύσκολο να είναι σωστές οι προβλέψεις μας».

Η εταιρεία ανέφερε ακόμη ότι όταν αποφάσισε να σταματήσει να δέχεται στοιχήματα για το Grexit, οι προβλέψεις ήταν 2/9 (δηλαδή, αν στοιχηματίσεις 9 λίρες, θα κερδίσεις 2) ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη μέχρι το 2016, ενώ αυτές για ένα Grexit μέσα στο έτος από το 5/1 έπεσαν στο 3/1.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *