Οικουμενικός Πατριάρχης: “H 17η Ιουνίου να αποτελέσει σταθμό για ένα θετικό ξεκίνημα”

Δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών έκανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα πλαίσια των εορτασμών της Κυριακής της Πεντηκοστής στο Φανάρι.
Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Σεβαστείας Δημήτριος, Φιλαδελφείας Μελίτων, Ικονίου Θεόληπτος και Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος ενώ ο….
Πάνσεπτος Πατριαρχικό Ναός του Αγίου Γεωργίου ήταν κατάμεστος από πιστούς από την Πόλη και το εξωτερικό. Την παραμονή, στο τέλος του εσπερινού, ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος σε προσκυνητές από την Ελλάδα ευχήθηκε όπως οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα να αποτελέσουν “σταθμόν για ένα θετικό ξεκίνημα”.
Πιο συγκεκριμένα και με την ευκαιρία της παρουσίας, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, μελών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης σημείωσε: “Εύχομαι στο επιμελητήριό σας καλή επιτυχία παρά τις δύσκολες, γνωστές, εξωτερικές συνθήκες της Ελλάδος, και όχι μόνο της Ελλάδος. Ειδικώς ως προς την Ελλάδα, η 17η Ιουνίου να αποτελέσει σταθμόν για ένα θετικό ξεκίνημα το οποίο θα σημάνει την αντίθετον πορείαν επί τα βελτίω κι ο ελληνικός λαός θα εξέλθει από τη σημερινή κρίση οποία τον μαστίζει και θα πορευθεί την οδόν της εθνικής του αξιοπρέπειας αυτής που του αξίζει και θα είναι και πάλι μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια ένα τιμώμενο εθνικόν και κοινωνικόν σύνολον”.

http://news247.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *