H Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) και απόρρητα αρχεία UFO

Νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως για την έντονη υποψία ύπαρξης αλλοδαπών κόσμων από συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα που άρχισαν να δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της NSA από το 2009.
Τότε η NSA μετά από πολυάριθμες αιτήσεις πολιτών για το θέμα των Αγνώστων Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικείμενων (ΑΤΙΑ) ενεπλάκη στην πολιτική δράση αριθ. 80-1562 “Πολίτες ενάντια στην…..
μυστικότητα κατά Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας για τα UFO “.

Ο δικτυακός τόπος με τα αρχεία των δημοσίως διαθέσιμων εγγράφων με υπόθεσης UFO που ανήκουν στην NSA βρίσκεται στην εξής θέση: http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml

Σε ένα πρόσφατο δημοσιευμένο τολμηρό έγγραφο από την NSA που κυκλοφόρησε δημόσια στον τομέα πρώην απορρήτων UFO X-Files αναφέρεται ο τόμος XIV αριθ 1 με αριθμό FOIA η υπόθεση 41472 με τον μυστηριώδη τίτλο “το κλειδί για την Εξωγήινη μηνύματα”.
Το έγγραφο που έχει συγγράψει ο Δρ Campaigne, παρουσίασε μια σειρά από 29 μηνύματα που εντοπίστηκαν από το διάστημα στο πρόγραμμα “Εξωγήινη Νοημοσύνη”. Το άρθρο αυτό περιγράφει την ανάπτυξη ενός κλειδιού για την κατανόηση των εξωγήινων μηνυμάτων. Τα έγγραφα αυτά αφορούσαν μια άσκηση απόρρητης εκπαίδευσης όσον αφορά μια διαδικασία για το σπάσιμο κωδικών και αποκρυπτογράφησης εξωγήινων μηνυμάτων!! Έτσι φανερώνεται ότι η Αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας είχε ένα πρωτόκολλο προετοιμασίας για τις δραστηριότητες αυτές και επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων, κόσμων, επίσης φαίνετε ότι η ΗΠΑ πολύ πιθανών, έχουν λάβει μεταδόσεις από έναν εξωγήινο πολιτισμό έξω από το ηλιακό μας σύστημα!

Στη σελίδα 21 αναφέρεται μυστηριωδώς:

Πρόσφατα, μια σειρά από ραδιοφωνικά μηνύματα εντοπίστηκαν και ακούστηκαν και προέρχονται από το εξώτερο διάστημα. Η μετάδοση δεν ήταν συνεχής, αλλά κομμένα με παύσεις και κομμάτια που μπορούν να ληφθούν ως μονάδες, γιατί ήταν επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Οι παύσεις ήταν εδώ ως σημεία στίξης. Οι διάφοροι συνδυασμοί αποτελούνται από γράμματα της αλφαβήτου, έτσι ώστε τα μηνύματα να μπορεί να γραφτεί από κάτω. Κάθε μήνυμα εκτός από το πρώτο αναφέρεται μόνο μία φορά.

Διεύθυνση που μπορείτε να διαβάσετε το κείμενα σε pdf http://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf

http://www.huforc.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    2:25 βρηκες την εννοια της λεξης αλλοδαπος….διαβασε τωρα και τι σημαινει….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΕΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ως αλλοδαπό φυσικό πρόσωπο νοείται εκείνο που έχει άλλη (εκτός της ελληνικής) ιθαγένεια ή που δεν έχει την ιθαγένεια κανενός κράτους (ανιθαγενής).
    Βασικό κριτήριο διακρίσεως μεταξύ ημεδαπού και αλλοδαπού φυσικού προσώπου αποτελεί η ιθαγένεια, δηλαδή ο δημοσίου δικαίου δεσμός ενός φυσικού προσώπου με ένα κράτος, δυνάμει του οποίου το πρόσωπο αυτό ανήκει στο λαό του συγκεκριμένου κράτους.

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ…ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ! ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ; TI NA ΠΩ; KAI ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ; ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΙΣΕΙΣ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!

    1.14
    ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ.
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΣΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    1.08, ο όρος αλλλοδαπός εννοιολογικά αναφέρεται στον ξένο ή με άλλα λόγια σε αυτόν που είναι διαφορετικός σε χαρακτηριστικά πάντα σε σχέση με το πεδίο σύγκρισης μας.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση πεδίο σύγκρισης είναι η γη, κατά συνέπεια ο όρος αλλοδαπός είναι σωστός.
    Θα σε συμβούλευα λοιπόν να βελτίωσεις τα Ελληνικά σου λοιπόν πριν αρχίσεις-βιαστείς να κοροϊδεύεις.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ!

    "…για την έντονη υποψία ύπαρξης αλλοδαπών κόσμων…"ΧΑΧΑΧΑΧΑ….

    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!…ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ!…

    ΑΚΟΥ…ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!…ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΤΑΤΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Είσαι μεγάλος τσομπάνης φίλε… Άντε να τελειώσεις πρώτα το σχολείο, να μάθεις γραφή κι ανάγνωση, και μας τα λες άλλη φορά για τους εξωγήινους… ΟΡΚ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *