H Xρυσή Αυγή στρατολογεί 6χρονα με το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων»

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η δράση της Χρυσής Αυγής η οποία πλέον μετά τα σχολεία

προχωρά στην «κατήχηση» ακόμη και 6χρονων παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «διάπλαση των παίδων»!

Η «κατήχηση» ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από την Αρτέμιδα και την Τρίτη η ίδια η οργάνωση ανέβασε φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος κάνοντας λόγο για «κύκλο πνευματικής αφύπνισης» και «μικρούς φίλους του κινήματος».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ανατικής Αττικής στην Αρτέμιδα «άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων» και στο πρόγραμμα συμμετείχαν περισσότερα από 20 παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Δυο παιδαγωγοί έδειξαν στα παιδιά βίντεο και μίλησαν στα παιδιά «για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη».

Τα κείμενα βασίζονται στις ιδεολογικές οδηγίες του Γεωργίου Γεωργαλά, του θεωρητικού της Απριλιανής Δικτατορίας και το σχετικό κείμενο του 1967 είχε αναρτηθεί πρόσφατα στη σελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με αυτό, «αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο. Η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να διαμορφωθούν οι τάσεις, οι κλίσεις, τα ιδεώδη δια μέσου της φαντασίας».

Μάλιστα το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προειδοποιεί θα υπάρξει και συνέχεια. «Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται από τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *