H ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ.!

Μια ανατριχιαστικη εκθεση, σχετικα με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Προεδρος Ομπαμα, με τον ομολογό του Μεντμέντεβ, λιγο πριν την επίσημη ανακόινωση απο τον Αμερικανό Πρόεδρο της εξόντωσης του Μπιν Λάντεν, αναφέρει μεταξύ άλλων οτι και έγινε αναφορα στο ονομαζόμενο σχέδιο “εξισωση της Αβύσου”, για το αν πρέπει να εφορμοσθεί τώρα και όχι αργότερα.
Η “Εξίσωση της Αποκάλυψης” αναφέρεται στην εκθεση που έχει συνταχθεί από μια απο τις πλέον μυστικοπαθείς και……
αινιγματικές γυναίκες στους κύκλους των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών , την Audrey Tomason, (την βλεπετε στην φωτογραφία που δημοσιευτηκε αυτές τις ημέρες , να παρακολουθεί μαζι με τον πρόεδρο και τα ανώτατα στελεχη του Λευκου Οικου, την εξόντωση του Μπιν Λάντεν) και η οποία είναι η διευθυντρια του Ομπάμα στον τομέα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Η εν λόγω κυρία εχει προτείνει στην , ακρως πλεον εμπιστευτική, αναφορά της το εξης ανατριχιαστικό. Οτι ο κοσμος μας θα γινόταν πιό ανθρωπινος εάν προηγουμένως υποστεί μια “προγραμματισμένη και ελεγχόμενη γενοκτονία” παρά να αφεθεί στο συνολό του στην αβυσσο τού χάους που εχει αρχίσει πλεον να εισέρχεται..!!!
Συμφωνα με την εκθεση της Tomason, o βιώσιμος πληθυσμός τού πλανήτη μας ειναι περίπου στο 1.5 δισεκατομύριο, και όχι στα 7 που πλησιάζουμε ήδη. Επισης θεωρεί οτι ο πληθυσμός της γης έχει διογκωθεί τεχνητά τα 100 τελευταία χρόνια και βασίζεται σε μιά μη βιώσιμη οικονομία που εχει κυριοτερο χαρακτηριστικό τα καύσιμα και την καθε λογης ενέργεια. Εαν αυτός ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται. το ιδιο ανεξέλεγκτα, τοτε θα έχουμε εξαφάνιση κάθε μορφής ζωή και όχι μονο των ανθρώπινων όντων.
Η βασική ιδέα της έκθεσης είναι οτι η ζωή των ανθρώπων εχει πλεόν συνδεθει άρρηκτα με το πετρέλαιο το οποίο δεν είναι μονο το καύσιμο πού όλοι γνωρίζουμε αλλα η χρηση του σε κάθε είδους προιόντα ακόμα και στη γεωργία, τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα, κλπ.. Η κατοχή λοιπον και υπεράσπιση απο τα κράτη των αποθεμάτων του αργού πετρελαίου , οδηγει ταχύτατα σε πολέμους (πολλοι απο τους οποίους έχουν αρχίσει) αλλά σε κλίμακα που δεν θα εχει ξαναγνώρισει η ανθρωπότητα. Και αυτο γιατι τα κράτη ηδη αναζητου νεα αποθέματα πετρελαίου για να σταματήσουν την οικονομική τους καταστροφη…(βλεπε Ιταλια, Γαλία. Αγγλία πως όρμησαν να κατασπαράξουν στην Λιβύη).
Η Τomason προσθετει μεταξυ τω άλλων, ότι μαζι με την διατροφική και ενεργειακή κρίση θα καταρεύσει και καθε νομισματικό και οικονομικό σύστημα. Και πηγαίνοντας ακόμη παραπέρα λεει οτι μετα την μεγιστη ανάπτυξη των ΗΠΑ λόγω πετρελαίου , ή οικονομία της χώρας είναι πλέον απλώς τεχνητα φουσκωμενη, τυπώνοντας πληθωριστκό χρήμα μετα την αποδύνδεση του δολαριου απο τον χρυσό το 1972. Το γεγονός και μόνο οτι τα παγκόσμιο εθνικο προιον είναι 55 τρισεκατομύρια, και το παγκόσμιο χρέος προς εκκαθάριση περίπου 2.000 τρεσεκατομύρια !!!!, φτάνει για να καταλάβει κάποιος τον οικονομικό όλεθρο που παραμονευει.
Η Tomason υποστηρίζει οτι οι λαοί που λόγω της οικονομικής κατάρευσης θα υποχρεωθούν να αρκεστούν στα “απολύτως απαραίτητα”, θα γινουν λαοί επικύνδινοι και ανεξέλεγκτοι.!
Σαν συμπέρασμα η AudreyTomason λέει ότι εφόσον η καταρευση του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε είναι αναπόφευτη, θα πρέπει οι ηγεσίες του κόσμου να εξετάσουν αμμεσα την δυνατότητα μιάς ελεγχόμενης γενοκτονίας και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε επίπεδα που θα μπορει να επιβιωσει σύμφωνα με τους διαθέσιμους φυσικούς πόρους.

Σε επίπεδο πραξης το ανατριχιαστικό σενάριο της Tomason,προτείνει μια περιορισμενη πηρυνική συγρουση , σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλα με περιορισμενες επιπτωσεις ακτινοβολίας, κατόπιν χρήση βιολογικών όπλων τα οποία θα χρεωθούν στους τρομοκράτες, και τέλος μαζική μετανάστευση πληθυσμών σε πιό “κατάλληλο περιβαλλον διαβίωσης”
Φυσικα η Tomason. δεν παραλείπει να αναφέρει ότι πριν απο την εναρξη της παραπάνω “διαδικασίας” θα πρέπει να λειφθεί μέριμνα για αυτούς που “αξιζει να προστατευθούν ” και σίγουρα να επιζήσουν, δηλαδή την παγκόσμια ελίτ.!!

Το πιο απαισιοδοξο είναι οτι η παγκοσμια ελιτ εχει αρχίσει να αποδεχονται αυτο το σενάριο σαν την πλέον ενδεδειγμενη λύση για την διαιωνιση του απειλούμενου ειδους της.!!

ThanoSk.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *