H ΕΛΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ

Γράφει Μια Πολίτης

“Έχουμε στοιχεία εναντίον τους” λένε οι αστυνομικοί

– Κλειδί η τελευταία εισβολή και η κακοποίηση της γυναίκας στην Ηλιούπολη
– Αλβανικής καταγωγής οι δράστες λένε οι αστυνομικοί
– Πληροφορίες κάνουν για μία γυναίκα που φέρεται να είχε ρόλο κλειδί στη συμμορία

Τον τελευταίο καιρό όσοι από τους πολίτες ενημερωνόμασταν για την ανοδική πορεία της εγκληματικότητας, κάναμε την προσευχή μας μη και ο τρόμος χτυπήσει την πόρτα μας. Σήμερα, μάλλον μια από της πολλές σπείρες βρίσκονται στα….
χέρια της αστυνομίας. Εγώ έχω βέβαια μια απορία. Πού βρίσκεται το Κράτος πρόνοια? Πού έχει κρυφτεί? Αλήθεια πόσες γυναίκες, πόσα παιδιά και πόσοι ανυπεράσπιστοι πατεράδες στιγματίστηκαν από τον τρόμο από ένα Κράτος ανύπαρκτο? Και γιατί έπρεπε να γίνουν το σκαλοπάτι ώστε να πιαστούν κάποιοι εγκληματίες-μετανάστες-τέρατα? Και φυσικά δεν μπορώ να τα βάλω με την αστυνομία. Και φυσικά δεν μπορώ να τα βάλω με ένα άλλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Και φυσικά εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα ότι οι κύριοι ιθύνοντες είναι οι 300 που στρογγυλοκάθονται πάνω στις ανέσεις τους και τους παχυλούς μισθούς τους. Και φυσικά και οι 300 είναι τα τέρατα εκείνα που ψηφίζουν, γιατί θυσιάζονται (βλέπε πχ την Νταλάρα), όλα εκείνα τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια απαξιώνοντας, αποδυναμώνοντας και καταλύοντας έναν ολόκληρο κοινωνικό ιστό. Και φυσικά και τα 300 αυτά ζόμπι είναι οι αιματορουφήχτες των συνανθρώπων μας διότι και “καλά” θέλουν να σώσουν την Ελλάδα…αλλά χωρίς τους Έλληνες (αλήθεια σε ένα τέτοιο δίλημμα γιατί δεν απαντά η πρασινο-φρουρός Μακρή?). Και φυσικά φταίνε όλοι αυτοί οι υπάνθρωποι-ανθέλληνες 300 μαντραχαλάδες και κοκότες της Βουλής που είναι η ντροπή του Νεοέλληνα (ασχέτως αν κι αυτός έχει συμβάλλει σημαντικά και συνειδητά για την ύπαρξή τους). Φέτος, φωτιές και εγκληματικότητα έχουν φθάσει στο ζενίθ. Τα κανάλια με σεμνό ή και με αθόρυβο σχεδόν τρόπο κάνουν μνεία σε τέτοια γεγονότα. Οι δημοσιογράφοι, μηδενός εξαιρουμένου, ασχολούνται με περισσή ζέση γιατί οι κυβέρνηση έχει αργήσει τόσο πολύ να εφαρμόσει τις επιταγές του νταβατζή-τρόικας. Εξανίστανται αν κάποιος κάνει το λάθος να πει κάτι για την αγριότητα, την αντισυνταγματικότητα των άδικων αυτών μέτρων που οδηγούν με γεωμετρική πρόοδο και αριθμητική ακρίβεια σε κατοχή. Γιατί τι θα πουν οι mutual-δανειστές? Εμάς τους απαράδεκτους και σπάταλους Έλληνες οφείλουν να μας κάνουν limited profil!
Ευχή και κατάρα σας δίνω αγαπητοί συγκάτοικοι (ανθρώπους, Έλληνες, συμπολίτες δεν μπορώ να σας πω) να βρεθείτε στη θέση του θύματος, σε αυτή με τον ένα ή τον άλλον τρόπο που βρισκόμαστε εμείς οι ταπεινοί και “καθόλου άξιοι” πολίτες αυτής της χώρας. Να δω η ματιά σας έχει τρόμο?(γιατί ανθρωπιά και τσίπα δεν έχει)… Να δω τι θόρυβο θα κάνετε τότε? Να δω τι σαματά θα κάνουν όλοι οι καναλάρχες για εσάς τότε? Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου πότε θα λήξει. Να δω πότε αυτή η τηλεόραση, που την πληρώνουμε χρυσή, θα γίνει πηγή σοβαρής ενημέρωσης και θα πάψει να είναι ένα κουτί προβολής μιας σωρείας ανδρείκελων και κατινίστικων προτύπων. Να δω πότε θα ξημερώσει μια ημέρα που θα τιμά τους προγόνους μας και θα μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να ζούμε τίμια, με συνείδηση και ηθική, με κοινωνικές ευαισθησίες και αλληλεγγύη με τον τσαμπουκά να μην ξεπουλιόμαστε για την πάρτη μας αλλά γιατί θέλουμε να ζήσουμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ καλά. Γιατί τότε μόνο θα έχουμε και θα ζούμε σε ένα Κράτος Πρόνοια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *