H αστυνομία μαζεύει σιγά-σιγά τους μετανάστες από την Ηγουμενίτσα

Την ίδια στιγμή, όμως, έρχονται άλλοι, από Αθήνα με το ΚΤΕΛ. Τετράωρος συμβολικός αποκλεισμός του λιμανιού αύριο από τους κατοίκους
Η αστυνομία μαζεύει σιγά-σιγά τους μετανάστες στην Ηγουμενίτσα και τους προωθεί σε κρατητήρια ανά την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, όμως, έρχονται άλλοι από την Αθήνα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.Αν δεν έρχονταν νέοι μετανάστες, λένε κάποιοι, το πρόβλημα κάπως θα αντιμετωπιζόταν. Πάντως αύριο οι κάτοικοι, με πρωτοβουλία του Δήμου Ηγουμενίτσας και….
της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων του Γκραικοχωρίου και του Λαδοχωρίου,
θα αποκλείσουν για τέσσερις ώρες συμβολικά το λιμάνι, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ηγουμενίτσα και ζητώντας άμεση λύση από την κυβέρνηση. Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε. Το μεταναστευτικό δεν λύνεται χωρίς την παρέμβαση του κράτους. Και αυτό, προς τον παρόν τουλάχιστον, δεν δείχνει τέτοια διάθεση.

http://www.katoci.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Εύγε 12:03!!! Αυτό που πρότεινες είναι η άμεσα πιο αντικειμενική και ορθή λύση!!! Να τους στείλουν σε κείνους που τους θέλουν εδώ και τους αγαπούν τόσο…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ;; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ;;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Λάθρομετανάστες και όχι μετανάστες. Και επίσης ποια κρατητήρια ρε; Απέλαση.-

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ.ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥΣ;ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *