H συμβουλή ΝΤΡΟΠΗ της ΕΛ.ΑΣ…..

“Να μην κυκλοφορούν πεζές οι γυναίκες το βράδυ”
..Ζούμε μέρες κατοχής και πάλι

Μαζί με τις γυναίκες βάλτε ακόμα,ηλικιωμένους και παιδιά…που από εδώ και στο εξής θα ζουν σαν ελεύθεροι πολιορκημένοι…γιατί η Αστυνομία “παρέδωσε πνεύμα” και η πολιτική ηγεσία του τόπου είναι ανίκανοι να διαφυλάξει ένα από τα κυριότερα Δημοκρατικά μας δικαιώματα…ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…Τώρα θα περιμένουμε με αγωνία πότε θα μας πουν να πάρουμε τα όπλα…για να αντισταθούμε..
Διαβάστε την ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΤΑΣΗ που έκανε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ..που…
θύμισε μέρες κατοχής…

Τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας οδήγησαν την αστυνομία στην έκδοση του “Οδηγού του Πολίτη” μεταξύ των οποίων παροτρύνουν τον πολίτη να μην κυκλοφορεί μετά τη δύση του ηλίου, να πέφτει στο έδαφος σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί και να καλυφθεί όπως και να κλείνει τις κουρτίνες.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η αστυνομία έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα είδος εγχειριδίου στο οποίο παρέχονται συμβουλές στους πολίτες για την προσωπική τους ασφάλεια. Το τελευταίο διάστημα ο δείκτης εγκληματικότητας έχει πάρει την ανιούσα ενώ η ΕΛ.ΑΣ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

Μια από τις συμβουλές που δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι να πέφτουν στο έδαφος και να καλυφθούν σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί. Ωστόσο δεν γίνεται περαιτέρω διευκρίνιση για το πώς θα καλυφθεί ο απλός πολίτης που δεν έχει γνώσεις αυτοάμυνας.

Σε ένα άλλο σημείο ο Οδηγός παροτρύνει τους πολίτες να μην επιχειρήσουν “ηρωισμούς” καθώς “το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατεύσετε στη διάρκεια μιας ληστείας”.

Ζητούν επίσης από τους πολίτες σε περίπτωση που είναι αυτόπτες μάρτυρες σε μια εγκληματική πράξη να προσπαθήσουν να κρατήσουν στοιχεία των δραστών όπως χαρακτηριστικά ρούχα αλλά και πινακίδες του μέσου.

Ακόμη, ενόψει καλοκαιριού ο οδηγός συμβουλεύει να μην αφήνουν οι πολίτες ξεκλείδωτες τις πόρτες και τα παράθυρα των μπαλκονιών ακόμα και όταν κάνει ζέστη.

“Σε περίπτωση απειλής με οποιοδήποτε όπλο μη διακινδυνεύσεις για τη ζωή ή τη σωματική σου ακεραιότητα για να διατηρήσεις στην κατοχή σου το κινητό τηλέφωνο”, αναφέρει σε άλλο σημείο.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι οι συμβουλές που δίνονται προς τις γυναίκες καθώς μερικές εξ αυτών είναι να μην κυκλοφορούν πεζές μετά τη δύση του ηλίου, να έχουν κλειστές τις κουρτίνες του σπιτιού ώστε να μην βλέπουν οι επιτήδειοι ποιος βρίσκεται μέσα ενώ να κρατούν το κλειδί του αυτοκινήτου στο χέρι και όχι να το ψάχνουν στην τσάντα τους έξω από το όχημα.

Ακόμη, στις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους να λένε σε κάποιο δικό τους άτομο που βρίσκονται και να μην πίνουν από ποτό που έχουν αφήσει ακόμα και για μισό λεπτό μακριά από την επιτήρησή τους.

http://www.eglimatikotita.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

30 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δεν φταιει καμμια αστυνομια και καλα εκανε και το δηλωσε αυτο που δηλωσε ισως δεν εχει αλλο τροπο να σας πει οτι ειμαστε υπο κατοχη και η αστυνομια ειναι πολυ δυσκολο και λογω αριθμου και λογω οτι εχει να κανει με απολιτιστους επικινδυνους ανθρωπους ολων των φυλων(μεταξυ αυτων αγριοι δολοφονοι,επικινδυνοι ληστες,βιαστες που στην χωρα μας αλωνιζουν ενω αν ηταν στην χωρα τους θα τους ευνουχιζαν κ.ο.κ) επισης τα χερια των αστυνομικων ειναι δεμμενα απο την κυβερνηση και τα λαμογια της συριζοαριστερας που συγκυβερνουν αυτην την χωρα και οι οποιοι τους λενε μην πειραξετε τα αλλοδαπα σκυλια γιατι θα τιμωριθειται αυστηρα(γιατι αν εδιωχναν οσους πιανουν με εντολη της δικαιοσυνης και της κυβερνησης σιγουρα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα) ενω στους Ελληνες καντε οτι θελετε,οσους δε πιανουν ιδιαιτερα τους κλεφτες τους αφηνουν ελευθερους και χαιδευτικα τους λενε να φυγετε απο την χωρα αφηνοντας τους…και αυτοι ειναι τοσο χαζοι να φυγουν οταν εχουν βρει την κοττα με το χρυσο αυγο…Και οι ελληνες βογγανε απο τον πασης φυσεως αλλοδαπο κακοποιο. Επαναστατηστε και βγητε στο δρομο για να τους διωξουν με συνοπτικες διαδικασιες οπως εκανε και ο μπερλουσκονι. Ο τζωρζης μας περναει για μαλακες και οτι δεν καταλαβαινουμε,τους κραταει κανοντας τον χαζο για να περναει ο καιρος οποτε αργοτερα θα μας πει εχουν πολλα χρονια στην Ελλαδα και πρεπει να τους δωσουμε ιθαγενεια και ετσι το σχεδιο τους θα ελθει εις περας. Διαβαζω πιο πανω καποια σχολια και βλεπω τα αριστερακια πως πανε να σας μπλεξουν και να θολωσουν τα νερα λεγοντας οτι πρεπει να τα βαλουμε με τον εμπορο με τον γειτονα με τον ιδιωτικο υπαλληλο θα ελεγα λοιπον οτι αυτο ειναι το δευτερο βημα ετσι για να τους βοηθησω λιγακι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥς ΞΕΝΟΥΞ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΑ 5.000.000 ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Καθε μερα πορεια για το συγκεκριμενο θεμα μεχρι να μας ακουσουν οχι ομως να φωναζουμε συγχρονως και για αλλα θεματα για να μην μας μπερδευουν και κανουν οτι δεν ακουσαν. Δεν υπαρχει αλλη λυση μονο αυτη υπαρχει και αυτο πρεπει να κανουμε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ….ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ…
    Συμληρώνω… Καί έχουν γίνει σεκιουριταδες του ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. 4 Μηνες η μιση δύναμη στην Κερατέα. Πλήρωνε εσύ μαλάκα Ελληνα φόρους Φ.Π.Α κλπ φοροκλεφτικά μέτρα για να έχεις α-να-σφάλεια και να φυλάνε τους ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Reply
  3. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΩ Ε ΚΟΠΡΙΤΕΣ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑΥΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Να φύγουν οι λαθρομετανάστες, μας πεθαίνουν σιγά-σιγά και η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα γιατί έχει πάρει τέτοιες εντολές… Πολλές περιοχές έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεός τους…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι όλα μαύρα σύμφωνα με την ανακοίνωση. Εμμέσως πλην σαφώς θέτει ζήτημα παιδείας. Λογικό είναι όταν ακούς πυροβολισμούς να πέσεις κάτω και όταν απειλείται άμεσα η ζωή σου, να μην υπερασπιστείς το κινητό σου. Εγώ το βλέπω ως μια επικοινωνιακή προσπάθεια ανάδειξης κοινωνικής προσφοράς, σε αντιδιαστολή με τα γεγονότα της Κερατέας. Θα συμφωνήσω για καλλιέργεια τακτικής ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ – ΜΠΟΡΩ – ΔΙΕΚΔΙΚΩ – ΑΠΑΙΤΩ & ζητάω και τα ρέστα. Στο κάτω κάτω, εγώ είμαι ο πελάτης σ' αυτό το κράτος.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    O 2.39 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
    ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΑ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΑΣ;;;;

    ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ,ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ ΟΝΩΣ ΘΑΝΑΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝΩΣΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ..Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,..ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Εφόσον δεν υπάρχει πια Αστυνομία και δεν λειτουργούν οι Νόμοι, τότε ας ξεκινήσει η χειροδικία. Και θα σου πω εγώ μετά,όταν ξεφύγει τελείως ο έλεγχος από τα χέρια τους και επεκταθεί σε εφορίες, ΔΕΚΟ κλπ, αν θα ξαναβγεί η αστυνομία έξω να κάνει τη δουλειά της.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Όλοι αυτοί που ζητάνε όπλα θέλουν να προστατεύσουν την οικογένεια και τους συμπατριώτες τους. Κόψε τις ασυναρτησίες.

    Μία Ελληνίδα

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΟΠΛΑ ΜΑΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ……..ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ……Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ….ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΝΗΘΕΙΑ….ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΔΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Φόβος, φόβος και πάλι φόβος και σκοτάδι στη χώρα του φωτός. Ο φοβισμένος άνθρωπος είναι
    και ο ευκόλως χειραγωγούμενος.
    Ας διώξουμε το φόβο κι ας αυξήσουμε την προσοχή μας. Ας πάψουμε να βάζουμε το κεφάλι κάτω κι ας διεκδικούμε όλα τα αυτονόητα δικαιώματά μας. Ας τους βομβαρδίζουμε όλους, διεκδικώντας οτιδήποτε δικαιούμαστε.
    Ας ξεκινήσουμε την εκπαίδευσή μας στο ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ"από τον ενοχλητικό κι αναιδή γείτονά μας,στον μη συνεπή πάροχο τηλεφωνίας μας, στον κλέφτη έμπορο και φτάνοντας στις δημόσιες υπηρεσίες.
    Καμιά ανοχή στον ανάγωγο και τεμπέλη δημόσιο υπάλληλο, καμιά αγορά από το κατάστημα που σου επιβάλει αγορές μόνο με πιστωτικές κάρτες,έλεγχος των αποδείξεων αγορών μας, επιστροφή είδους αγοράς μας που δεν ανταποκρίνεται στην υποσχόμενη ποιότητα.
    Ας τους αναγκάσουμε με τον τρόπο μας να μας φοβούνται και τότε αναγκαστικά και θα μας προσέχουν και θα μας σέβονται.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Μας την κλέψανε την ελευθερία μας Ελληνίδες και Έλληνες. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν νοείται ελευθερία. Για δημοκρατία δεν θα μιλήσω γιατί δεν έχω όρεξη για ανέκδοτα σήμερα. Και ενώ εμείς πρέπει να προσέχουμε πότε και πως κυκλοφορούμε μέσα στην πατρίδα μας εξαιτίας των εισβολέων από Ασία Αφρική και Βαλκάνια, κάποιοι άλλοι εισβολείς (τρόικα) πάνε να μας υφαρπάξουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Εαν η Αστυνομια δεν μπορει να προστατευσει το ποιο πολυτιμο αγαθο κατα πως λεει την ζωη,να παραδωσει τα οπλα στο κρατος,και το πως θα προστατευθουμε ειναι δικη μας δουλεια.
    Καλο θα ειναι εκ τον προτερω να γνωριζουμε με ποιους τελικα ειναι και οι αστυνομικοι???με τον πολιτη, οι με τους φασιστες πασοκους κυβερνωντες

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ….ΚΙ΄ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ????? ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??????? ή ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"?? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ…..

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Οσες βαλουν μπουργκα δεν εχουν να φοβηθουν τιποτε,τις προστατευει το συστημα.
    Φασκιωθητε συντροφισες να γλυτωστε.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Αφού όταν συλλαμβάνουν κακοποιούς η δικαιοσύνη τους αφήνει με πριοριστικούς όρους. Κάθε μέρα το διαβάζουμε. Τι να κάνει η Αστυνομία; Να τους δικάζει;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Αυτή είναι η ΕΛΛΔΑ.Του ΤΖΕΦΡΕΥ-πα_ΣΟΚ..Η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στους Λαθρομετανάστες..Αδέρφια ξυπνήστεεεεεε..Να μας εξοντώσουν θέλουν,Να μας εξαφανίσουν απο τον χάρτη…

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΘΑ ΑΝΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΓΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *