“H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΛΑΜ

Γουίλιαμ Μπλάμ: “Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το Ισλαμικό κράτος (ISIS, ISIL)”

Συνέντευξη-κόλαφος του μεγάλου Αμερικανού ιστορικού και συγγραφέα Γουίλιαμ Μπλάμ, κατά της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, όπου κατηγορεί την Ουάσιγκτον ότι δημιούργησε το Ισλαμικό Χαλιφάτο για να ανατρέψει τον Μ.Άσαντ, και επιχειρεί να καταστρέψει οποιονδήποτε έχει την ισχή για να αποτελέσει απειλή στην παγόσμια κυριαρχία της.

Ο γνωστός ιστορικός και συγγραφέας Γουίλιαμ Μπλάμ, σε συνέντευξή του δήλωσε πως η «αμερικανική εξωτερική πολιτική ουδέποτε θα αλλάξει, ασχέτως αν αναλάβει πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον από το Δημοκρατικό Κόμμα ή ο Τζεμπ Μπους από τους Ρεπουμπλικάνους».

«Είδαμε και τους προηγούμενους Μπους και Κλίντον, αλλά και τον Ομπάμα…», είπε χαρακτηριστικά.

«Η αμερικανική πολιτική δεν αλλάζει, ασχέτως με το ποιος βρίσκεται στην εξουσία, είτε Δημοκρατικός είτε Ρεπουμπλικάνος, επειδή οι ΗΠΑ επί δύο αιώνες έχουν έναν και αποκλειστικό στόχo: Την παγκόσμια κυριαρχία».

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Γουίλιαμ Μπλαμ:

«Το ΝΑΤΟ αποτελεί το μέσο στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την εξωτερική πολιτική του ΝΑΤΟ από αυτή των ΗΠΑ.

Όποιους δεν συμπαθούν οι ΗΠΑ, δεν συμπαθεί και το ΝΑΤΟ: Ιράν, Βενεζουέλα, Κούβα κλπ. Δεν χρειάζεται να το επαληθεύσει κανείς: Είτε αγαπά την αυτοκρατορία, είτε όχι. Παράδειγμα η Ρωσία. Οι ΗΠΑ δεν ανέχονται κάποιον που προσπαθεί να εμποδίσει την επέκταση της κυριαρχίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *