H Μνημονιακή προπαγάνδα Προτρέπει τον Τσίπρα να γίνει Σαμαράς

Γράφει ο Μαγια


 Τώρα να ξεδιπλωθεί η ολομέτωπη επίθεση προς τα κέντρα της Διαπλοκής!

Σε προηγούμενο σημείωμά μας είχαμε επισημάνει:  Όσο παραμένει αχαλίνωτη η Διαπλοκή τόσο θα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και
θα προπαγανδίζει τον ραγιαδισμό!
Ο εχθρός είναι εντός των τειχών. Πέμπτη φάλαγγα των επικυρίαρχων το μιντιακό, εργολαβικό, πετρελαϊκό και τραπεζικό κατεστημένο. Το διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο καθεστώς που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εκχωρήσει εθνική και λαϊκή κυριαρχία, προκειμένου να υλοποιήσει τα ολέθρια σχέδια του Βερολίνου και των «γερακιών» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας.

Τα τελευταία 24ωραέχει αφηνιάσει. Ταυτίζεται με τις πιο ακραίες φωνές της λιτότητας και των Μνημονίων, επενδύοντας στην αποτυχία της Ελλάδας και την ασφυξία της κοινωνίας.

Προτρέπει τον Τσίπρα να γίνει Σαμαράς και τον Ελληνικό λαό να καθίσει στ΄ «αυγά» του. Σπέρνει τον φόβο και καλλιεργεί κλίμα μοιρολατρείας και υποταγής απέναντι στους επικυρίαρχους. Μόνο, «Σόιμπλε, γερά με τσαμπουκά» δεν έχουν αναφωνήσει, ακόμη, τα θλιβερά τηλε-γιουσουφάκια των σύγχρονων κοτζαμπάσηδων, κατά το «βάστα, Ρόμελ» των μαυραγοριτών της ναζιστικής κατοχής.
Υπενθυμίζουμε την προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα: «Έχω την αίσθηση ότι την επόμενη μέρα των εκλογών οι πιο σοβαρές συγκρούσεις θα γίνουν μέσα στη χώρα, και αυτές θα είναι με τη διαπλοκή».

Δυστυχώς, δεν είναι αίσθηση, είναι η αδυσώπητη πραγματικότητα.

Με ανεξέλεγκτους, στο εσωτερικό της χώρας, τους μηχανισμούς  παραπληροφόρησης, εκφοβισμού και οικονομικής υπονόμευσης, κάθε διαπραγμάτευση με τους έξω είναι καταδικασμένη.
Επίσης, με τη Διαπλοκή δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης ή συμβιβασμού. Αν η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός παγιδευτούν στην αυταπάτη της συνδιαλλαγής μαζί της, θα πέσουν ξεδοντιασμένοι απ’ την εξουσία πριν καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Γι΄ αυτό η σύγκρουση επιβάλλεται να είναι μετωπική και πολύπλευρη.
Την ώρα που η κυβέρνηση θα λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή πρέπει ήδη να ξεδιπλώνεται η ολομέτωπη επίθεση προς τα κέντρα της Διαπλοκής.
Έτσι, και το ηθικό του λαού, για την έκβαση της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές, θα διατηρηθεί ψηλά και η κυβέρνηση θα αποφύγει, στα πρώτα της βήματα, την οργανωμένη υπονόμευση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *