Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ HANDELSBLATT ΣE ENAN ΟΧΕΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΑΓΕΛΕΣ” ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΗ

Άρθρο μνημείο ναζιστικής παλαιοντολογίας, της σιωνιστικής φυλλάδας Handelsblatt, αποκαλεί τα έθνη της Ευρώπης «αγέλες» και καλεί την Γερμανία να καταστρέψει την Ελλάδα για παραδειγματισμό, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό πρόσωπο της θηριωδίας που από το τέλος του Β΄ΠΠ μέχρι σήμερα, δεν έχει εγκαταλείψει τους αυστραλοπιθήκους  του Δ’ Ράιχ.

Πρόκειται στην κυριολεξία για το πέσιμο της μάσκας του ευρωπαίου εταίρου και την ωμή αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα στο Β’ ΠΠ και δεν πλήρωσαν ούτε μετάνιωσαν για αυτό.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της», γράφει με νόημα το έντυπο βυθοκόρημα.

Ο αρθρογράφος  της Handelsblatt έχει πάθει ναζιστικό παραλήρημα με τη στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η οποία -όπως αναφέρει- σε λιγότερες από 48 ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της αιφνιδίασε τους εταίρους της με την απόφασή της να ματαιώσει «σημαντικά τμήματα» του συμφωνηθέντος προγράμματος λιτότητας και «εξασθένησε» με τη στάση της το «έως τώρα κοινό μέτωπο της ΕΕ κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία».

Όπως εκτιμά ο ναζιστής αρθρογράφος, «αν οι Έλληνες επιβάλουν αυτήν τη γραμμή, θα μπορούσε να μετατραπεί η ΕΕ από μία πολιτική κοινότητα σε μία αυτοκαταστροφική αγέλη εθνικών κρατών. Γιαυτό οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην επιτρέψουν να τους εμπλέξει ο Τσίπρας σε ένα σπιράλ εκατέρωθεν απειλών».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *