Οi κινέζοι λένε:

Aν δεν ξέρεις την ιστορία σου θα την ξαναζήσεις για του λόγου το αληθές:

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες νεκροί από την μαλθουσιανή μεθόδευση των Ούνων κατακτητών τον χειμώνα του 1941.
Εκατομύρια Έλληνες αγέννητοι, υποδουλωμένοι από τους ίδιους ανθρώπους. Αυτοί είναι οι δικαστές σας κύριοι δικαστές.

Carl Friedrich von Siemens. Από τους βασικούς χρηματοδότες του Χίτλερ. Κάθε αναφορά στην ναζιστική του…
δράση έχει απαλειφθεί.

Νικόλαος Χριστοφοράκος (κέντρο), γνωστός και ως ο Έλληνας Μένγκελε. Πατέρας του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών στην δίκη των δοσίλογων παρότι αναγνωρίστηκε από εχθρούς και φίλους. Συνεργαζόταν με την Γερμανική διοίκηση. Κατέδιδε όσους διοχέτευαν φαρμακευτικό υλικό από τον Ερυθρό σταυρό σε αναξιοπαθούντες (τον χειμώνα της γενοκτονίας) και αντάρτες (τα επόμενα χρόνια της κατοχής). Ο δικαστής που τον αθώωσε, βασίστηκε στην μαρτυρία του πολιτικού Πάνου Χατζηπάνου, που μετέπειτα έγινε υπουργός δικαιοσύνης. Μέλος της Γερμανικής τεκτονικής στοάς. Αργότερα, ως υπουργός συνελήφθει και καταδικάστηκε για χρηματισμό. Έτσι εξηγούνται και κάποια ενδιαφέροντα ευρήματα από προσωπικά αρχεία του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου που σύντομα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

http://www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=99335&format=.jpg

Θάλεια

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ DNA

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τα κατορθώματα του πατέρα Χριστοφοράκου τα πληροφορήθηκα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Τζίμη Πανούση.

    Ο "δικός μας" Χριστοφοράκος συμμαθητής και φίλος της Μητσοτάκη -Μπακογιάννη-Κουβέλου και λοιπών εφιαλτών είναι παντρεμένος με Τουρκάλα της "υψηλής κοινωνίας".

    Εμετικά πρόσωπα.

    Ούτε λάμπα από τη μίζενς. Ούτε ψήφος πεταμένη στα μιζοκόμματα.

    Reply
  3. ασχημοπαπον

    ΤΑ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΙΑ
    Ο ΚΟΛΟΣΥΝΑΣΠΟΦΑΣΙΣΜΟΣ
    ΟΙ ΒΡΩΜΟ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝ
    ΚΟΛΟΤΣΥΠΡΑΣ ΚΛΠ
    ΜΑΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
    ΑΝΟΗΤΟΙ
    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
    ΚΟΛΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…………..

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!
    ΦΤΟΥ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ρε σεις τι κακια συνήθεια είναι αυτή. Έχετε ένα σοβαρό θέμα να μας πείτε και το κολλάτε σαν σχόλιο σε άσχετη δημοσίευση. Τι σχέση έχουν όλα αυτά που μας λέτε με το θέμα που δημοσιεύτηκε? Τα φαρμακεία ακριβά τα χάπια ληγμένα…..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    "…Όταν βρίζω πολεμώ καλύτερα. Εσείς οι άκαπνοι, θα μου γλείψετε τον μπούτσον…"

    Γεώργιος Καραϊσκάκης ( 1782-1827 )

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εμφάνιση νεότερων αναρτήσεων με την ετικέτα 17 Ν. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων Εμφάνιση νεότερων αναρτήσεων με την ετικέτα 17 Ν. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεωνΤρίτη, 24 Αυγούστου 2010
    Η Σέχτα των Ξεκωλιάρηδων, η χριστιανική συγχώρεση, οι χρυσοθήρες του μεσοπολέμου και άλλες μολυσμένες ιστοριούλες

    Και εγένετο φώς. Ο γαμημένος θεός των πρακτόρων έπλασε από λάσπη και σκατά την νέα δημιουργία του και της εμφύσησε ζωή. Η Σέχτα των Επαναστατών Ξεκωλιάρηδων είναι το νέο χαρτί-μπαλαντέρ στην βρωμερή τράπουλα της παρακρατικής τρομοκρατίας. Η αντικαταστάτρια της πουστιάς που λεγόταν 17 Ψωλοχύματα του Νοέμβρη μόλις ανέβηκε για τα καλά στην σκηνή.

    Με ένα πιασάρικο μανιφέστο και ωραία λόγια περί αξιοπρέπειας και πολιτισμού πάει να καλύψει τον απύθμενο πολιτικό βόθρο του οποίου είναι γέννημα-θρέμμα και όργανο.

    Λοιπόν ΓΑΜΙΕΤΑΙ και η παλιά και η καινούργια σέχτα και όλοι οι κωλόπουστες που τις απαρτίζουν αλλά και αυτοί που τους καλύπτουν. Τσιμπουκοπνιγμένα μασονοπιονάκια , επαναστάτες του κώλου που παριστάνετε τους άντρες με πιστόλια και αυτόματα, χοντροσκατάδες θρασύδειλοι τραμπούκοι που πάτε να μας ρίξετε ακόμα πιο μέσα στα σκατά, γαμιέστε από όλες τις τρύπες. Γαμιέστε κι εσείς και τα αφεντικά σας, η άρχουσα συμμορία των τεκτόνων, των πολιτικάντηδων και των τοκογλύφων γκάνγκστερ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΙΣΧΟΣ!! Η Ε.Ε ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ!!!
    ————————————–

    Για χάρη των ομοφυλόφιλων η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάργησε την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε σεξιστική στερεοτυπία! Μάλιστα, συνέστησε ο όρος να παρακάμπτεται καθώς η έννοια της είναι ανασταλτική για την ισότητα των φίλων.
    «Ο ρόλος της μητέρας αξιολογείται πλέον σαν …
    παθητική λειτουργία», με την απόφαση 12267. Ειδικότερα στην Ελβετία που θεωρείται περισσότερο «προοδευμένη» χώρα δεν αναγνωρίζονται οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας», καθώς ανήκουν στην κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων»! Έτσι, οι δύο έννοιες περιγράφονται από τη φράση «γονεϊκά μέρη» και χωρίζονται σε «α’» και «β’», αφού οι γονείς μπορούν στο εξής να είναι είτε «γυναίκα-άντρας», είτε «άντρα-άντρας», είτε «γυναίκα-γυναίκα»!
    Μάλιστα, η Isabel Kamber υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέα της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της ομοσπονδιακής καγκελαρίας της Ελβετίας τόνισε: «Η οδηγία είναι υποχρεωτική προκειμένου περί υπηρεσιακών δημοσιευμάτων και εγγράφων»!
    Όπως φαίνεται το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει του gay γάμους ή ακόμα και τους πολυγαμικούς.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Για να αλλάξει κάτι στη σκατόσουπα της αιμομικτικής νεοελληνικής ιδεοκρατίας, χρειάζεται να κρατήσει η κρίση μια δεκαετία. Αν είναι και εικοσαετία ακόμα καλύτερα. Όμως να μην είναι τόσο κυριλέ κρίση όσο αυτή που βλέπουμε τώρα. Η σωστή κρίση πρέπει να είναι ανήλεη και εκδικητική. Με θύματα. Τώρα το έχουμε ρίξει στην κουβεντούλα.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    θαλεια αφού βλέπεις τί σου γράφω, σε παρακαλώ, μια φωτογραφία σου κορίτσι μου Pleaseeeeeeeeeeee

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *