Η κρίση, ο Σόρος και οι Illuminati

Είναι πια βέβαιο ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται από το εβραιοαμερικανικό λόμπι των ‘πεφωτισμένων’ ως πιόνι και ως κύριο εργαλείο καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Mαζί με την Ιρλανδία την οποίαν μετέτρεψαν και αυτή εν μια νυκτί σε εργαλείο καταστροφής διαλύοντας τις τράπεζες της με τοξικά προϊόντα – πράγμα ιδιαίτερα εύκολο για αυτούς. Με τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει ο δρόμος της συνένωσης όλου του…..
αναπτυγμένου κόσμου υπό την κυριαρχία των ‘Illuminati’.

Δείτε την χρονική σειρά των γεγονότων και συνθέστε το παζλ της στημένης χρεοκοπίας από ΓΑΠ και Σόρος.

Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι παρά το μεγάλο χρέος μας θα τα καταφέρουμε μόνοι μας χωρίς ξένη βοήθεια.

Λίγες μέρες μετά, την πρωτοχρονιά του 2010 ο Πρωθυπουργός κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Ζαβού (αδελφού του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ) κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου και ‘πεφωτισμένου’ Τζορτζ Σόρος και φίλου του άλλου ‘πεφωτισμένου’ μεγαλοκερδοσκόπου Τζον Πόλσον.

Είναι σίγουρο πια ότι σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκε το πώς η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη καταστροφή της Ευρωζώνης μέσω φυσικά της δικής της αυτοκαταστροφής. Και αυτό είναι σίγουρο αφού λίγο καιρό μετά στη Νέα Υόρκη – σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal – ο Στέλιος Ζαβός οργάνωσε ‘μυστικό δείπνο’ για το πώς θα εξελιχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ (!!!) με καλεσμένους τον Τζορτζ Σόρος, τον Τζον Πόλσον και τον Νουριέλ Ρουμπινί και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.

Οι Σόρος, Πόλσον και άλλοι ‘Πεφωτισμένοι’ αφού τοποθέτησαν δισεκατομμύρια ευρώ σε παράγωγα που ευνοούνται από την κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας έδωσαν πέρυσι την άνοιξη το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Ελληνική κρίση που έφερε σήμερα την χώρα μας στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. (καταντάει γελοίο να μας επισκέπτονται οι κερδοσκόποι αυτοί που μας έφεραν σε σημερινή μας θέση και να μα υποδεικνύουν πώς να σωθούμε !!!)

Σήμερα είμαστε μάρτυρες της σαρωτικής επίθεσης της παγκόσμιας Τάξης των ‘Πεφωτισμένων’ κατά του γαλλογερμανικού άξονα που κρατάει ακόμα όρθιο το Ευρώ και την Ευρωζώνη.

Η παγκόσμια αυτή Τάξη δεν δίστασε ακόμα να βάλει φωτιά σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τον Αραβικό κόσμο προκειμένου να χτυπήσει οικονομικά την Ευρώπη. Το 80% των οικονομικών σχέσεων των χωρών αυτών γίνεται με την Ευρώπη ενώ η αύξηση των τιμών του πετρελαίου πλήττει ιδιαίτερα την ήπειρο μας.

Η Ενωμένη Ευρώπη πρέπει οπωσδήποτε να διαλυθεί προκειμένου η εβραιοαμερικάνικη Τάξη των ‘Illuminati’ να ενώσει ‘όλον τον κόσμο υπό την κυριαρχία της.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας η οποία δυστυχώς χρησιμοποιείται – χωρίς φυσικά τη θέληση της – στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των ‘Πεφωτισμένων’.

Όπως είχα γράψει και παλαιότερα σε τίτλο ανάρτησης μου,
ο χρόνος φέρνει στο φως την αλήθεια…

http://logioshermes.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ!!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΛΟΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΩ ''ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ''……!
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΝ ΧΟΥΛΚ!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ανήκω στο κίνημα των ''σταρχιδιστών'' 10,28…Σε συγχωρώ…..γιατί είμαι ο ΧΟΥΛΚ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    10.19 ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΟ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΩ.ΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ Η ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ) ΛΟΙΠΟΝ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΑΠΟΥΝΙΛΑ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK…GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM… ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ… ΑΧ …(ανύπαρκτο)ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

    καλή ανάσταση ορθόδοξοι έλληνες!

    FYLETISTHS

    Reply
  6. Ανώνυμος

    kala bre asxetoi pou den exete idea, kserete ti oikonomika paixnidia paizontai? kserete poso ebgalan apo thn ektinaksh twn spread? h goldman sachs etsi gia thn plaka ths mas ebale sthn eok. an den exete idea apo oikonomika gia poio akribos ton logo milate?? ante deite ligo dancing with the stars na isixasoume. afou mexri ekei ftanei h katanohsh sas. kai oso gia to poios ftaiei, fysika ftaiei kai o laos. an den thelate kompines na mhn psifizate lamogia.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    επισησ εχω να καταγγειλω οτι οργανο των illuminati ειναι κ ο Μπεος.ο οποιοσ εωαλε φωτια στη σουπερ λιγκα κ ο σπιρτουλης που εκνε το ιδιο στο στουμφοχωριο!καμενοι…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    10,07 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αφού βγάλαμε απο την ζωή μας τον μόνο θεσμό που μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα στην κατρακύλα της πολιτικής ζωής τι άλλο μπορούσαμε να περιμένουμε; χρόνια οι πνευματικοί ταγοί της εκκλησίας εχουν αποδείξει οτι μεριμνούν για τον άνθρωπο και το έθνος μα παριστάναμε τον κουφό…, τώρα κλαίμε σαν τις μωρές παρθένες…. ψηφίζουμε λοιπόν όποιο αγαπά την πατρίδα και δεν ντρέπεται να ομολογεί οτι είναι Ελληνας και Ορθόδοξος, οι δήθεν, καλό θα ήταν να εξοστρακιστούν όσο γίνεται νωρίτερα, για το καλό των παιδιών μας, γιατι για μας έληξε η προθεσμία… Διγενής

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ο ΣΟΡΟΣ,ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ,ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ!ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ?ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ…ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *