Ανταλλάσσει το σπίτι του με ένα… iPhone 6

Σύμφωνα με αγγελία μεσιτικού γραφείου στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιοκτήτης προσφέρεται να ανταλλάξει ένα διώροφο αποικιακού τύπου σπίτι του, που είναι χτισμένο με τούβλα στην ανατολική πλευρά της άλλοτε πρωτεύουσας της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με ένα iPhone 6 ή με ένα 32gb iPad.

Το διώροφο σπίτι, που έχει συνολικό εμβαδόν περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο λουτρό και ένα μικρότερο WC, ένα ολοκληρωμένο υπόγειο και πάρκινγκ για δύο αυτοκίνητα.

Στην αγγελία ανταλλαγής διαφημίζεται και ο ανεμιστήρας οροφής που θεωρείται από τα βασικά χαρακτηριστικά του οικήματος. Φωτογραφία του σπιτιού που αναμεταδόθηκε από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δείχνει πράγματι ένα σπίτι χτισμένο με τούβλα, σε συνθήκες απόλυτης εγκατάλειψης, χωρίς τη βασική εξωτερική πόρτα με σπασμένα παντζούρια και παράθυρα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, θέλει απλώς να το «ξεφορτωθεί» καθώς χρωστάει περισσότερα από 6.000 δολάρια σε φόρους ακίνητης περιουσίας.

Ο ιδιοκτήτης αρχικά ζητούσε 5 χιλιάδες δολάρια για το σπίτι αλλά μετά από αρκετούς μήνες χωρίς να έχει βρεθεί κάποιος πιθανός αγοραστής άρχισε να ρίχνει πολύ τον «πήχη της τιμής».

Τον περασμένο Ιούλιο και τον Αύγουστο η τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έπεσε στα1.000 δολάρια αλλά και πάλι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος αγοραστής. Πλέον ο ιδιοκτήτης θεωρεί καλή συμφωνία την ανταλλαγή του διώροφου με ένα iPhone.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *