Το iq φυστικιου τωρα και στην Θεσσαλονικη

Ετοιμαστειτε,ερχεται ο ηγετης της καρπαζιας που αντισταθηκε στις τρομακτικες πιεσεις της τροικας,μαζι του θα κουβαλαει τον συρφετο που καλοπληρωνεται και καλοτρωει για να παιρνει αποφασεις οι οποιες θα καταντησουν την χωρα ενα ερειπιο με κατοικους μισθωτους των 500 ευρω στην καλυτερη περιπτωση.

Ερχεται ο λαοφιλης διαχειριστης με συνοδεια μιση πολη για την προστασια του απο τις….
εκδηλωσεις αγαπης και στοργης,φερνει νεα σημαντικα για την προοδο της χωρας,αυτης της διεφθαρμενης πορνης την οποια καταντησε με το opa-opa.gov.gr πορνη απλη χωρις ενσημα.

Μετα απο τοση αντισταση ολο τον Αυγουστο στα νησια και τις θαλασσες,με αντισταση στην ροδα και το κανό,νατος ερχεται ο αλαλος να μας οδηγησει στην τελικη μας πτωση,μαζι με τον λογοδιαρροια υπουργο του που διαχειριζεται την τραγικη μας υποχωρηση απο ολα οσα γνωρισαμε μεχρι σημερα.

Ετοιμαστειτε,ερχεται ο νομοθετης της φουντας,ο νομιμος εκπροσωπος της διεθνους παρανομιας να μας πει ποσο ποναει που αλλαζει την ζωη,τα φωτα και την ηρεμια μας και την μετατρεπει σε ανεχεια,πεινα και δυστυχια.

Γκρεμιστε τα τειχη,ερχεται ο καταλληλοτερος,αυτος που ψηφισατε και του δωσατε λαικη εντολη να κυβερνησει και εκεινος την πουλησε οπως και την χωρα στους δικους του εντολεις.

Ειπε χθες ο λογοδοιαρροιας…..θελουμε να κανουμε τους Ελληνες υπερηφανους.

Καντε μας.
Κρεμαστειτε.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *