Η ροκ μαμά που έγινε μέλος του ISIS και απειλεί να αποκεφαλίσει Χριστιανούς (εικόνες)

Μια βρετανίδα μητέρα δύο παιδιών και πρώην μουσικός, η οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται πλέον στη Συρία για να ενταχθεί στην μαχητική ομάδα τρόμου του ISIS μαζί με τον ισλαμιστή σύζυγό της, έχει απειλήσει να «αποκεφαλίσει χριστιανούς με ένα αμβλύ μαχαίρι».

Αποκαλώντας τον εαυτό Umm Hussain al-Britani, η γυναίκα έχει εντοπιστεί από τους ερευνητές ως Sally Jones, από το Chatham του Kent, και είναι πρώην μέλος ενός κοριτσίστικου ροκ συγκρoτήματος.

«Εσείς οι Χριστιανοί θα αποκεφαλιστείτε με ένα όμορφο, μαχαίρι..Ελάτε εδώ και θα το κάνω αυτό για εσάς!». έγραψε σε ένα tweet και από τότε ο λογαριασμός της διαγράφτηκε.

Σύμφωνα με τις αρχές, γράφει σε ρεπορτάζ του το Russian Today, η 45χρονη Jones έχει παντρευτεί έναν Βρετανό χάκερ ο οποίος πλέον ακούει στο όνομα Junaid Hussain, ο οποίος είναι 25 χρόνια νεότερός της. Το ειδύλλιο του ζευγαριού πιστεύεται ότι πλέχτηκε στο διαδίκτυο και λέγεται ότι έχουν ταξιδέψει ξεχωριστά στη Συρία για να ενταχθούν Ισλαμικό Κράτος (IS).

Ο σύντροφός της, ο 20χρονος Junaid Hussain, από το Birmingham, ταξίδεψε στη Συρία τους πρώτους μήνες του 2014, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν υπό αστυνομική παρακολούθηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *