Αποκάλυψη Βόμβα – Το τέλειο όπλο μαζικής καταστροφής της ISIS… Μουσουλμάνος με μπούρκα μολυσμένος με τον Ιό Έμπολα

Το φρικιαστικό θανατηφόρο έργο της ISIS δεν σταματά πουθενά.. Η τρομοκρατική ομάδα έχει πλέον στα χέρια της ένα πανίσχυρο όπλο, το οποίο δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ, που υποτίθεται πως την πολεμούν…

Η ISIS λοιπόν έχει στα χέρια της το τέλειο όπλο μαζικής καταστροφής… Ποιο είναι αυτό; Μουσουλμάνος κρυμμένος κάτω από τη μπούρκα του, μολυσμένος με τον Ιό Έμπολα… Φανταστείτε μόνο μερικές χιλιάδες να κυκλοφορούν ανά τον κόσμο… Προς το παρών πάντως κίνδυνος υπάρχει μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής….

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ISIS θα προσπαθήσει να στείλει τους μουσουλμάνους που έχουν μολυνθεί με Έμπολα στην Αμερική για να εξαπλώσουν τον ιό και να σκοτώσουν τους Αμερικανούς. Η τρομοκρατική οργάνωση απείλησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της πως θα εξαπλωθεί ο ιός Έμπολα, μέσα σε αυτά τα κράτη, αν συνεχίσουν τον πόλεμο για την καλλιέργεια χαλιφάτου του ισλαμικού κράτους στο εσωτερικό της Συρίας και του Ιράκ.

Η ISIS εξήγησε ότι μεταξύ των ιών που τα μέλη της μπορεί να «συνθέσουν και να παράγουν» είναι «ο ιός Έμπολα και Corona». Και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ανθρώπινη μεταφορά του ιού αφού οι οπαδοί και στρατιώτες του ισλαμικού κράτους είναι κυρίως βομβιστές αυτοκτονίας και έτοιμοι όχι μόνο να μεταφέρουν Έμπολα… Αλλά και να πιουν τον ιό Έμπολα και να τον μεταφέρουν και να τον εξαπλώσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό δεν είναι δύσκολο».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *