Άρχισε τους εκβιασμούς ο jeffrey ! ! !……Δεν έχει Ιερό και Όσιο

“Ψηφίστε τα μέτρα, αλλιώς πάμε σε πρόωρες εκλογές”

– “Ψήφο εμπιστοσύνης” θα ζητήσει στην ψηφοφορία ο Γ. Παπανδρέου
– “Ξεθάβονται” τα διλήμματα των… δημοτικών εκλογών!
– “Μίνι” πακέτο παροχών για να “χρυσώσουν το χάπι” και για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
– Βαφτίζεται “εθνικό σχέδιο” το πακέτο των νέων μέτρων

Το μαντρί του Ευάγγελου Αβέρωφ, έχει γίνει νόμος στο Μαξίμου αφού για πολλοστή φορά από την…..
εκλογή της νέας Κυβέρνησης με διλήμματα προς βουλευτές και ψηφοφόρους επιχειρείται “μάντρωμα” εντός της γραμμής.

Ενόψει κάθε ψηφοφορίας δυσβάσταχτων μέτρων οι διαρροές μιλούν για έναν Γιώργο Παπανδρέου “πεισμωμένο” να προχωρήσει το πρόγραμμα που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και τους “κακούς, γκρινιάρηδες” βουλευτές να φοβούνται για τα “ψηφαλάκια” τους και να εμποδίζουν το κυβερνητικό έργο. Σε κάθε ψηφοφορία λοιπόν τίθεται θέμα “ψήφου εμπιστοσύνης” στην κυβέρνηση.

Στην προηγούμενη προσφυγή στις κάλπες το δίλημμα τέθηκε προς τους πολίτες με απειλή για πρόωρες ή ακύρωση της οικονομικής βοήθειας της τρόικας και στάση πληρωμών…

Τώρα, πάλι λίγο πριν από μια δόση της τρόικας γίνεται… συνδυασμός διλημμάτων.

Πρώτα απ’ όλα τίθεται επικοινωνιακά το δίλημμα ενόψει της επόμενης δόσης (της 5ης) η θα σωθούμε ή θα βουλιάξουμε, καθώς το νέο πακέτο μέτρων για το οποίο αντιδρά η κοινωνία αλλά και με τον τρόπο τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βαφτίζεται όπως λέγεται “εθνικό σχέδιο”. Η διάρκειά του μικραίνει, ως το 2013 κυρίως για να μειωθεί το μέγεθος των ποσών που απαιτούνται.

Παράλληλα εξετάζεται “πακέτο παροχών” (άγνωστες προς το παρόν) το οποίο θα “χρυσώσει το χάπι” για τους πολίτες και θα δώσει ένα επιχείρημα στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τόσο στις περιφέρειες και στις επαφές τους με τους πολίτες, όσο και για να βγουν από το αδιέξοδο των αντιδράσεών τους στα εσωκομματικά όργανα και στη Βουλή…

Με λίγα λόγια και οι βουλευτές θα έχουν να λένε στο κόσμο και θα μπορέσουν να ξαναψηφίσουν παρά το … αντάρτικο που σήκωσαν και οι πολίτες θα νιώσουν ότι… κάτι γίνεται, σε κάτι έχουν να ελπίζουν.

Έτσι…
κυβέρνηση δεν πάει σε μέτρα για μετά το 2013 που λήγει η θητεία της για το σωστό θα ήταν να ψηφιστούν από 180 και πλέον βουλευτές, πράγμα απίθανο.

“Χρυσώνει το χάπι” για να μην έχει κι άλλες απώλειες από τους 156 βουλευτές και να εξασφαλίσει τις 151 ψήφους που απαιτούνται.

Μικραίνει το πακέτο μέτρων σε διάρκεια και ποσά δίνοντας παροχές (απροσδιόριστες και ελέω τρόικας μικρές) για να “χρυσώσει το χάπι” και για τους πολίτες.

Κραδαίνει το χαρτί-απειλή των πρόωρων έναντι πολιτών και βουλευτών θυμίζοντας ότι η συναίνεση είναι μονόδρομος αφού η χώρα δεν θα αντέξει εκλογές εν μέσω τέτοιας κρίσης.

Τι έχουμε να περιμένουμε;
Ή σοκ και δέος με αποκάλυψη ολόκληρου του πακέτου μέτρων με παροχές-κοκκαλάκια ώστε να φανεί από τη μια το μέγεθος του οικονομικού προβλήματος για να πεισθούμε και να… αρκεστούμε στα λίγα ή … μέτρα σε δόσεις για να τσουλήσει λίγος χρόνος ακόμη και… βλέπουμε

newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. Ανώνυμος

    H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
    ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΝ
    (να μη πω υπερβολες γυρω στα 2 εκατομυρια)
    ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    (και όταν μιλαω για σιωνισμο εννοω από καταβολης συγγραμματων)
    Σχετ.σημ.ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ(εβραιοι-εθνικοι,εβραιοι-ειδωλολατρες)
    ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΒΑΛΤΟΙ? ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ
    ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ (καταλαβαινετε βεβαια τι εννοω)
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΓΑ(πολύ φοβαμαι και επωδυνο)
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ,ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,
    ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    (αυτό παρακαλω να μην το αναλυσουμε)
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ
    SOTOS

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜHΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

    Reply
  3. Ανώνυμος

    μακαρι να κανουμε μια πτωχευση….να μη παρει ουτε 1 ευρο κανενας τους.η ελλαδα με τους φορους που εισπραυει σε 1εξαμηνο το πολυ θα ειμαστε ανετοι,οραιοι κ ξεχρεομενοι,κρατος και πολιτες.και μετα,με τον πλουτο που εχει η χωρα θα κανουμε παιχνιδι εμεις…….ακου αναδιαθρωση!!!!!!!!!!!!αυτα ειναι μαλακιες…..η μαλον κομπινες……για να μας βαλουνε χερι στο πλουτο της χωρας….αρε παππαδοπουλε σε κατηγορουσμε…….καλα μας κανουνε τωρα…..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. (συνεπαγεται πτωχευση)
    ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    (ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ)ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ(για άλλη μια φορα)
    ΝΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 173
    ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ
    Η ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ
    Η ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
    [ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΙΣΟΒΙΑ]

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Παιδιά πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι ανεξαιρέτως κομματικών παρατάξεων και πολιτικών ιδεολογιών,ανεξαρτήτου επαγγέλματος συμπεριλαμβανομένου και των αστυνομικών… Δεν μπορεί να ξεπουληθεί η Έλλαδα μας απο μια χούφτα πιόνια προδότες του νέου παγκόσμιου συστήματος! Δεν είμαστε τα υποχείρια κανενός! Δεν θα αφήσουμε κανέναν να αγγίξει και να διεκδικήσει έδαφος που δεν του ανήκει,έδαφος για το οποίο οι πρόγονοι μας έδωσαν και την ζωή τους για την υπερασπισή της. Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης είχε πεί χαρακτηριστηκά ΄΄Εχωμεν πολύν ακριβά αγορασμένην την ελευθερίαν μας,για να την παρέχωμεν τοσο φθηνά είς τον κάθε τυγχόντα΄΄. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους απο αυτόν τον λήθαργο και ας ορθώσουμε το ανάστημα μας όπως κάναμε πάντα !!! Ας είναι η 1η ΜΑΙΟΥ ημέρα μιάς πανελλήνιας ειρηνικής λαΪκης συγκέντρωσης έξω απο την Βουλή όπου όλοι μαζί μια γροθιά θα αντιταχθούμε σε αυτό το πραξικόπημα!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEΒΟΟΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ! Θα είμαι εκεί αναμεσά σας, δίπλα σου να για να φώναξω και να υπερασπιστώ το δικαίωμα μας να ζήσουμε ανθρώπινα και ελεύθερα και όχι κάτω απο αυτόν το ζυγό της παραφροσύνης και εκμετάλευσης. Θυμίσου 1η ΜΑΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ν.Γ.Κ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ρε μην τσακώνεστε και χάνετε τον κυρίως θέμα. Ο πρασ/ρος θέλει να διχάσει τον λαό εναντίον των ΔΥ. Στο δρόμο δεν θα έχουμε τάξεις, θα είμαστε όλοι μαζί. Άστον να ζει στον κόσμο του, στα όνειρά του.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΨΗΦΙΣΤΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ….ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΦΑΠΑΞ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ''….ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ,….

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Γιατί δεν εφαρμόζει τις διατάξεις του Συντάγματος και να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία;
    Μήπως άραγε δεν έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ;
    Μήπως, αν ζητούσε αυξημένη πλειοψηφία θα ξεβρακώνονταν όλα τα κόμματα και κομματάκια της Βουλής που λειτουργούν όπως τα αμορτισερ στο αυτοκίνητο, αποσβένοντας του κραδασμούς;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    μαλλον δεν τον πειραζει αν φαινεται η ip γιατι ειναι δεν θα τον κυνηγησει κανενας αφου ειναι βαλτος απο καποιους για να τα λεει αυτα

    Reply
  12. Ανώνυμος

    11:46 μην ασχολεισαι με τον κυνοβουλευτισμο. το πολυ πολυ να ψηφισεις κατι το αντικαθεστωτικο στις εκλογες να βρεις (οχι καθεστωτικες παπαριες του τυπου συριζα-ανταρσυα κλπ φυσικα)και απο κει και περα δουλεια μας ειναι να αποδομήσουμε το "κράτος". δεν θα ειναι και τοσο δυσκολο αμα ειναι γεματο πρασινοφρουρους. τα πρασινα αυτα έντομα δεν διαθετουν εγκεφαλο παρα μονο ελαττωματικα γαγγλια για τις βασικες λειτουργιες. πρασινοφρουρε φιλε γ@μ@ τα. έχουν βάλει ολο το βοθρο μεσα στο κράτος, ε, όπως καταλαβαίνεις δεν θα ειναι δυσκολη υπόθεση…

    Reply
  13. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΣΚΥΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    μην το παίζεις πολύ μάγκας πρασ/ρε γιατί οι blogers βλέπουν την ip σου και μπορούν εύκολα να σε βρούν… δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    γιατι δεν παει με αυξημενη πλειοψηφεια 181 βουλευτω να δουμε τι θα κανουν τα εξαπτερυγα;;

    Reply
  16. Ανώνυμος

    μπραβο αμεση ανταποκριση ο πρασινοφρουρος μαλλον για αυτο πληρωνεται για να παρακολουθει τι γραφεται στο ιντερνετ και να γραφει παπαριες

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ετσι ειμαι εγω φιλε, περίεργος. χωρίς πλάκα ρε αδερφέ αλήθεια ψηφίζεις πασοκ τωρα, η μας τρολάρεις κανονικά;

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Καλα ειπε ο Σημιτης,αν παρεις τριαντα καμια δεκαρια να στουκαρουν οι πιλοτοι τελειωσαν κιολας.. Τι θα φαμε αυριο

    Reply
  19. Ανώνυμος

    30 κλεισμενα; δηλαδη το '81 γεννηθεις? και σε ποια υπηρεσία; κανα κυπ-ευπ-ασφάλεια σε κοβω..

    Reply
  20. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΥΗ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

    ΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ,ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ,ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 13.00 ΣΧΟΛΑΩ… ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ….ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑ ΓΙΩΡΓΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ …ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ..ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ Δ.Υ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Απ΄έξω τρώω ρε, είμαι άπλας, κυρά δεν παίζει επίσημα, 30χρ., για μαλάκα ψάχνεις???
    Κι οχτώ χρονάκια ήδη στο Δημόσιο!!! Ζάχαρη!!!
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ξύνω τ΄αρχίδια μου φίλε στο ίντερνετ, 2.30 θα μαι σπίτι για φαϊ, στον πούτσο μου λουλούδια από κει και πέρα…
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ
    Σ/Κ ο Λοβέρδος ‘’ πρέπει να πούμε την αλήθεια στον λαό’’ δηλαδή κάτι μας κρύβουν. Όταν δεν λες την αλήθεια ενώ την ξέρεις, είσαι συνυπεύθυνος με αυτούς που λένε τα ψέματα παρόλο που τα ψέματα δεν έφυγαν από το δικό σου στόμα αλλά από τους προδότες, αμερικανάκια , πιόνια κτλ…
    Δευτέρα… Βάσω Παπ. λέει ξεκάθαρα για την αναδιάρθρωση.. και βλέπει ολοφάνερα πως δεν βγαίνουν τα νούμερα…. Αυτά που λέμε τόσο καιρό εδώ μεταξύ μας. Μαζί της και άλλοι βουλευτές μιλούν για την ανησυχία τους για την οικονομία. Ο Παπ/ντινου το χαβά του.
    Σήμερα από ένα ζαπινγκ στα πρωινά όλοι το έλεγαν αλλά με ωραία λόγια για αναδιάρθρωση…
    Λοιπόν τι άλλο θέλετε για να το πιστέψετε…. Πάρτε τα μέτρα σας πριν είναι αργά….
    Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Όταν το πουν θα είναι αργά…. Θα έχουν κλείσει οι τράπεζες και θα πάρετε τον πούλο. Μετά το μπαμ θα είναι πολύ διαφορετικά να έχεις μερικά ευρώ στο σπίτι να κάνεις τις συναλλαγές για τα απαραίτητα όσο αντέξεις και όσο έχεις, παρά να τα έχεις στην τράπεζα και να τις κλείσουν μέχρι να επανέλθει η τάξη…. Όποτε επανέλθει….
    Με ένα ευρώ τώρα αγοράζεις ένα λίτρο γάλα μετά το μπαμ θα αγοράζεις πέντε λίτρα γάλα και μια γίδα δώρο.
    Ο νοών νοείτω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *