Γιατί η Jetoil δεν επενδύει στην Ελλάδα

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τις επενδύσεις της Jetoil στην Σερβία, η διοίκηση της εταιρίας παρέχει διευκρινίσεις, εξηγώντας παράλληλα, γιατί διευρύνει τη θέση της σε αγορές του εξωτερικού και όχι στην Ελλάδα…

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε με ικανοποίηση σωρεία δημοσιευμάτων στο τύπο που αναφέρονται σε επένδυση της εταιρίας μας στην Σερβία, στο πλαίσιο της επέκτασης μας στις χώρες των Βαλκανίων τις οποίες εφοδιάζουμε μέσω των εγκαταστάσεων μας στην Θεσσαλονίκη.

Εύλογο είναι το ερώτημα γιατί δεν επενδύσαμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς, όμως, τέτοιο εγχείρημα φαίνεται, μέχρι σήμερα, ανέφικτο αφού, για παρόμοια επένδυση 15.000.000 ευρώ στην Σούδα, χρειάσθηκαν πλέον των 11(!) ετών να πάρουμε τις εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία.

Ήδη, παρατηρείται καθυστέρηση άνω της διετίας, λόγω συνεχών, νέων παρατηρήσεων της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, για την έκδοση της Άδειας Δόμησης που είναι η τελευταία απαιτούμενη έγκριση για την υλοποίηση του Έργου.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τα συναρμόδια για τις επενδύσεις υπουργεία, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις μας, αδιαφορούν. Ένα από τα πολλά δείγματα της Ελληνικής κακοδαιμονίας που δεν αφήνει περιθώριο προόδου.»

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *