Kαταδίκη σε 17μηνη φυλάκιση του πρών Αρχηγού Π.Σ, αντιστράτηγου Ανδρέα Κόη

Καταδικάσθηκε , ύστερα από την υπ΄αριθ.: Α.Β. Μ: Δ07/1645/Ε.Γ:14-07/200 μήνυση του παρακάτω εγκαλούντος σε βάρος των παρακάτω μηνυομένων, σήμερα, 18 Απριλίου 2011, από το Ι΄ Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών, σε 17 μηνη φυλάκιση, χωρίς αναστολή, για παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ) και αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης (άρθρο 254 Π.Κ), ο επίτιμος Αρχηγός Π.Σ, Αντιστράτηγος ε.α, Ανδρέας Κόης. Συγκεκριμένα ο εν λόγω, ως μέλος του Πρωτοβαθμίου Ανωτάτου Συμβουλίου Πυροσβεστικού Σώματος, μαζί με τον Αντιστράτηγο του Στρατού Ξηράς, Ζάρα Παναγιώτη, μέλος και….
αυτός του ιδίου Συμβουλίου, αποφάσισαν (παράνομα, όπως έκρινε και το ΣτΕ με την υπ΄αριθ. 3916/2010 απόφασή του) την αποστράτευση του Υποστράτηγου Ανδριανού Γκουρμπάτση, κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών Π.Σ, έτους 2007, την 1 Μαρτίου 2007. Η Πρόεδρος του ανωτέρω Συμβουλίου, Νομική Σύμβουλος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, Ασημίνα Ροδοκάλη, είχε μειοψηφήσει, γιατί έκρινε ότι ήταν μη νόμιμη η προαναφερόμενη αποστρατεία και συνεπώς δεν ήταν κατηγορούμενη στην ίδια δίκη. Το ίδιο Δικαστήριο αθώωσε τον προαναφερόμενο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς.

Andrianos G.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ,…ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΕΤΑΙ,ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..
    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΡΩΣΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΙΟΤΑΝ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,….ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ???? Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΣΙΟ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Το έχουμε πη πολλές φορές και το γνωρίζουν όλοι στο πυροσβεστικό σώμα ότι ο κ. γκουρπατσης αποστρατεύτηκε με τις κρίσεις που έγιναν τότε γιατί τερματίστηκε η σταδιοδρομία του. Είχαν μαζευτεί πολλοί με τον ίδιο βαθμό στην επετηρίδα και κάποιοι έπρεπε να φύγουν. Και μαζί με τους υπόλοιπους που έφυγαν έφυγε και αυτός. Τελείωσε ο κύκλος του. Αρκετά χρόνια τώρα στρέφετε δικαστικά εναντίων των ανθρώπων που σινυπηρετισαν μαζί και όχι κατά του εσωτερικού κανονισμού που υπάρχει στο πυρ. Σώμα. Σπιλώνη ονόματα στο βωμό του χρήματος. Υπήρξε στο σώμα ένας από τους αρκετούς αξιωματικούς που ήταν θεωρητικώς και όχι πρακτικός, που είχε και έχει ανάγκη ακόμα το σώμα. Τελείωσε η καριέρα του ( άδοξα κατά την γνώμη του )και του φταίει ο κ. κοης. Ο Χ Ι. είναι κρίμα εκεί που τρως να φτύνεις . το ψωμί που έφαγες από την πυροσβεστική δείχνεις πλέον ότι δεν το τίμησες καθόλου. Είναι κρίμα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Σιγά μη πάει στη φυλακή ο εβραίος. Θα τον αθωώσουν στο εφετείο οι μασόνοι.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Τι γιατι ρε παλλικαρι μου "πλατες" εχουν οι αν αν – θρωποι,πλακα κανεις ?ειναι αυτοι που ψηφισαμε,,,δεν το γνωριζεις …τοτε αντι να ρωτας κανε κατι για να φυγουν απο την χωρα…!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    οχι,ειναι ψεμματα!οι ανθελληνες εβγαλαν αυτην την ειδηση να δησφημησουν το φοβερο αυτο εργο τις αστυνομιας!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Γιατί ρε πούστη μου όλοι οι Εβραίοι φθάνουν σε ανώτερα αξιώματα σ΄αυτό το τεράστιο μπουρδέλο;;;;;

    Γιατί άραγε;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *