Kαρατζαφέρης: “Ο Βορίδης ονειρεύεται επιστροφή Καραμανλή, ο Σαμαράς δεν το έχει αντιληφθεί”

«Ο Μάκης Βορίδης δεν ήταν ποτέ στο ΛΑΟΣ, ήταν περαστικός. Στην εφημερίδα «Το Βήμα» είχε γράψει ότι είναι ανάγκη μιας κεντροδεξιάς υπό τον Κώστα Καραμανλή. Ο Αντώνης Σαμαράς, ίσως δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον «ΒΗΜΑ 99,5».
Για τις πιθανές απώλειες από την….
αποχώρηση Βορίδη, ‘Αδωνι επεσήμανε πως δεν θα έχει συνέπειες , καθώς το κόμμα του, παρουσιάζει την μεγαλύτερη συσπέιρωση των τελευταίων ετών, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει , από το 58% έχει πλησιάσει το 90% ,με την επιστροφή πολλών στελεχών που είχαν φύγει πριν από χρόνια.

Για την προσχώρησή τρων δύο πρώην στελεχων του στη Νέα Δημοκρατία είπε ακόμα: «Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων κι οι ανάγκες του καθενός εξ’ ημών».

. Για τον Αθ. Πλεύρη, σχολίασε: «Ο κ. Πλεύρης έχει φύγει και, πλέον, δεν είναι σε εμάς. Ο κ. Πλεύρης είναι απέναντί μου και συζητάμε και κάνουμε τον συντονισμό του κόμματος. Αυτές τις διαρροές, περί φυγής και του κ. Πλεύρη, τα δίνει η άλλη πλευρά για να δημιουργεί καταστάσεις».

Σε ερώτηση για το αν το ΛΑΟΣ θα ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους, απάντησε: «Δεν ξέρω εάν τα άλλα κόμματα θα έχουν κι άλλες απώλειες κατά την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων της δανειακής σύμβασης. Εμείς θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Την Τετάρτη έχουμε Εκτελεστική Γραμματεία.Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν φοβόμαστε. Εμείς κάναμε, μέσα σε μια εβδομάδα Κεντρική Επιτροπή και Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στις δικές μας συνεδριάσεις μιλάνε όλοι οι βουλευτές. Δεν μιλάει μόνο ο πρόεδρος όπως κάνουν σε άλλα κόμματα».

Τέλος, μίλησε για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έχει χάσει το μυαλό του. Μην τρελαινόμαστε. Εγώ περιμένω από τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής να βγουν και να καταγγείλουν το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Τι σόι πατριώτες είναι αυτοί που δεν τολμούν να μιλήσουν εναντίον της Γερμανίας; Μη συζητάμε τώρα. Είναι ορισμένα πράγματα τα οποία δεν μπορεί να φτάσει ο κόσμος. Όταν βγουν στις τηλεοράσεις, με το καλό και μόλις πουν τις απόψεις τους, θα καταλάβει ο κόσμος».

 http://armageddon-news.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *