KAI…ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ….ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ….ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΑΡΑ….Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι

Στο γραφείο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα βρεθούν το απόγευμα οι απεσταλμένοι της τρόικας, ενόψει της κατάθεσης του πακέτου μέτρων για την περίοδο 2012-2015, αλλά και των διορθωτικών κινήσεων που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση μετά τις αστοχίες στην εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Ο υπουργός Οικονομικών αναχωρεί αύριο για τη Βουδαπέστη, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση των Eurogroup και Ecofin. Αν η τρόικα κρίνει ότι θα χρειαστεί και….
νέο ραντεβού με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο χρόνος παραμονής των εκπροσώπων των δανειστών μας στην Ελλάδα θα εξαρτηθεί από το αν θα ζητηθούν συναντήσεις και με άλλους υπουργούς, καθώς και περισσότερα στοιχεία για το μεσοπρόθεσμο σχέδιο για την οικονομία και την αναδιάρθρωση των τομέων που κάθε υπουργείο εποπτεύει.
Χθες, το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας που βρίσκεται στην Αθήνα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργο Ζανιά. Επισκέφθηκε, επίσης, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ζήτησε ενημέρωση για την πορεία της δημοσιονομικής προσαρμογής και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Είχε συνεργασία και με τον ειδικό γραμματέα ΔΕΚΟ, Γιώργο Κυριακό, από τον οποίο ενημερώθηκε για τις τις διαρθρωτικές αλλαγές στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και για την πορεία συγκράτησης των μισθολογικών δαπανών στις επιχειρήσεις του Δημοσίου. Τέλος, συζήτησε με τον ειδικό γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων, Γιώργο Χριστοδουλάκη,το υπό κατάρτιση πρόγραμμα αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, με στόχο τη συγκέντρωση 15 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2013 και 50 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2015.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα προγραμματισμό, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012- 2015 θα εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο την Παρασκευή 15 Απριλίου και στη συνέχεια θα κατατεθεί στη Βουλή. Την Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου, η Eurostat θα ανακοινώσει τα αναθεωρημένα στοιχεία για το έλλειμμα του 2010. Αναμένεται να είναι υψηλότερο από το προβλεπόμενο, φέρνοντας νέες επιβαρύνσεις στους Έλληνες πολίτες.

PATRINAKI

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
    ΤΟ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΑ ΤΟΥΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Γενίτσαροι,μασώνοι,εβραίοι και οι υπόλοιποι προδότες,η εποχή που τα κεφάλια σας στόλιζαν τους ώμους σας έλαβε ΤΕΛΟΣ!
    Θα κλάψουν με μαυρο δάκρυ οι μάνες σας οι ΠΟΡΝΕΣ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ! ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    αν δε χρεοκοπησουμε θα κλαψουν πολλοι εχθροι της ελλαδας που πονταραν και κανουν το παν γιαυτο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *