KKE:ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

Η στρατιωτική δικτατορία, αξιοποιώντας και χρησιμοποιώντας τον αντικομμουνισμό, επιβλήθηκε το 1967 έχοντας τη στήριξη των μονοπωλίων, που σήμερα ευθύνονται για την κρίση και το χρέος, και γιατί το εργατικό λαϊκό κίνημα βρέθηκε απροετοίμαστο. Ο λαός μπορεί να υπερασπιστεί και να κατακτήσει τα δικαιώματά του μόνο αν είναι οργανωμένος και αποφασισμένος να αντιπαλέψει τα μονοπώλια και τους μηχανισμούς τους, με στόχο να ανατρέψει την εξουσία τους.
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    7,30.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ
    ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ-ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    [ Β.ΕΑΜ. ]

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    Reply
  3. ΔΙΓΕΝΗΣ

    Η ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΥΠΟΥΛΟΙ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ. ΧΩΣΤΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    8:37 "ενα δικτατορικο καθεστως δεν μπορει να μεινει για πολυ στην εξουσία" δεν συμφωνω, δες τις ΗΠΑ απο το 1913 και την ΕΣΣΔ απο το 1917 σαν τρανταχτα παραδείγματα.και φυσικα την Ευρώπη απο το 1945..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    φιλε 8,26
    οι αμερικανοι ηθελαν να κανουν την δουλεια τους
    οταν καταφεραν αυτο που ηθελαν δεν τους ενδιεφερε ποια η χουντα. Αν διαβασεις στα επομενα μεγαλα κειμενα θα καταλαβεις ποιος ηταν ο σκοπος τους.
    Η χουντα για αυτους ηταν μια μεταβατικη περιοδος.
    Εξαλλου ενα δικτατορικο καθεστως δεν μπορει να μεινει για πολυ στην εξουσια.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    7.19 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100% ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;;; ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΟΓΑΜΠΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    κατάλαβε τώρα ο αναγνώστης πως εμπλέκετε το ΚΚΕ με τους αμερικανούς που γράφω ποιο πάνω?
    αν οχι έχω κι άλλα στοιχεία να παραθέσω

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η "ντρίμπλα" των Αμερικανών απέναντι στους Βρετανούς ήταν έξυπνη. Το "έριξαν" το Παλάτι και κανένας δεν αντέδρασε, γιατί κανένας δεν κατάλαβε τι συμβαίνει. Φαινομενικά οι Βρετανοί θα "έχαναν" από αυτήν την "πτώση", αλλά οι Αμερικανοί δεν θα εμφανίζονταν ως άμεσα κερδισμένοι, εφόσον στην εξουσία θα ανέβαιναν οι "υβριστές" τους …Μιλάμε για την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του αιώνα. Στην εποχή της αμερικανόδουλης μεταπολίτευσης θα διέπρεπαν οι "Αντιαμερικανοί". Τη Χούντα των Αμερικανών θα τη "χρεωνόταν" η "παλατιανή" Δεξιά, η οποία στην πραγματικότητα καταστράφηκε από αυτήν. Τις αντιστασιακές "δάφνες" θα τις έπαιρναν οι βενιζελικοί, οι οποίοι ήταν οι μόνοι κερδισμένοι από τη Χούντα …Πρέπει κάποιοι να ξεκαρδίζονταν στα γέλια, όταν κάποιοι άλλοι φώναζαν στους δρόμους "…ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά".
    Σ' αυτόν τον "όμορφο" αμερικανικό κόσμο θα επιβίωναν όσοι ήταν χρήσιμοι και ανάμεσά τους ήταν και το ΚΚΕ. Για τους ίδιους λόγους και για τα ίδια συμφέροντα, που περιγράψαμε πιο πάνω για τις "συγγενείς" Τάξεις, θα επιβίωνε και το ΚΚΕ …Το χρήσιμο για τους Άγγλους ΚΚΕ, το οποίο θα γινόταν χρήσιμο και για τους Αμερικανούς. Απλά στην αμερικανική εκδοχή θα ήταν νόμιμο, ενώ στη βρετανική ήταν παράνομο. Η χρηματοδότησή τους θα ήταν εξασφαλισμένη και στην νέα περίοδο. Απλά δεν θα έπαιρναν αγγλικές λίρες, αλλά αμερικανικά δολάρια.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αυτό, το οποίο έχει σημασία, για να συνεχίσουμε την ανάλυση, είναι ότι οι Αμερικανοί, μέσω της Χούντας, μπορούσαν και "έστηναν" όπως ήθελαν την εποχή της μεταπολίτευσης …Εξαιτίας της Χούντας …Χωρίς στην κυριολεξία να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν …Αυτοί έδιναν εντολές και η Χούντα εκτελούσε …Συσκέπτονταν οι Αμερικανοί με τον Λαμπράκη και μερικούς άλλους βενιζελικούς και η Χούντα απλά υπάκουε …Η Χούντα, που μέχρι και τον Λαμπράκη τον εμφάνισε σαν "αγωνιστή" κατά της ιδίας …Μιλάμε για γελοία πράγματα.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Για τις μεταπολιτευτικες μαριονετες μιας και φτασαμε εκει…
    Από εκεί και πέρα οι Αμερικανοί, μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών, δημιουργούσαν τους δικούς τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της μεταχουντικής εποχής. Δημιουργούσαν τους δικούς τους μεγιστάνες, ώστε να ελέγχουν το ελληνικό κράτος και την οικονομία του απόλυτα. Αυτή η κατάσταση "χτίστηκε" πάνω στους βενιζελικούς …Αποκλειστικά πάνω σε βενιζελικούς. Πολιτικά "χτίστηκε" πάνω στον Παπανδρέου και τον Μητσοτάκη. Όμως, οικονομικά, ο θεμέλιος λίθος αυτής της κατάστασης ήταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη …Μια οικογένεια ακραιφνών βενιζελικών. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι ο Παύλος Βαρδινογιάννης ήταν φίλος, συνεργάτης και μοναδικός βουλευτής του Μητσοτάκη στη μοναδική φορά που εμφανίστηκε το κόμμα των Νεοφιλελεύθερων.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    και ναι μες εδιωξε το στρατευμα απ το νησι,λ αλλα με την επιστροφη στη Σαλαμινα τους δινανε πολιτικά ρουχα και ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ. αυτη ηταν η ιδεα.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ποια ευνοια ειχε ρε φιλε; να πεθανει στη φυλακη; πλακα μας κανεις; ενδεχομενως υπαρχουν ερωτηματικα για τη δραση του Παπαδόπουλου,(εδιωξε το στρατο απ την κυπρο- αραγε ηταν το ανταλλαγμα για να τον αφησουν επανω?) αλλα δεν νομιζω οτι θα του καταλογισει ποτε η ιστορια προδοσία σε αντίθεση με ΟΛΕΣ τις μεταπολιτευτικες μαριονετες.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ!
    ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    7,39 η ζημια ειχε γινει και οταν καποια πραγματα γινονται εκ των υστερων δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν. Ή ηταν τοσο βλακας που δεν ειδε απο την αρχη το παιχνιδι οποτε και ηταν επικυνδινος για την πατριδα μας οπως και αποδειχτηκε ή το εκανε για να φανει στον απλο κοσμο πολεμιος των αμερικανων και να εχει την ευνοια τους βασιζομενοι στο αντιαμερικανικο ενστικτο τους.
    Και τα 2 μας διχνουνβ προδοσια
    ειτε απο αγνοια ειτε εσκεμενα

    Reply
  17. Ανώνυμος

    7:30, Ενδιαφέροντα όσα λές, μόνο που πρέπει να παραδεχτούμε οτι ο Παπαδόπουλος ενω φέρεται να ενήργησε σαν "προβοκάτορας" των Αμερικανών,(εχω διαβασει διαφορα σχετικα με τις ζαχαρες κλπ ) αλλα την κρίσιμη στιγμή φερεται να ΚΛΩ-ΤΣΗ-ΣΕ και πηγε να τη φέρει στους Αμερικανούς (στους Εβραίους δηλαδή). Δεν ειναι λίγο πράγμα. Μάλιστα ηταν τοσο πολυ δύσκολο που εν τέλει απετυχε, και ειχαμε τη σκηνοθεσία του πολυτεχνειου, τα οποία αποτελεσματα της πιο ΑΧΡΗΣΤΗΣ γενιάς που πέρασε απο τη χώρα πληρώνουμε μέχρι σήμερα.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    και 2 κουβεντες για την χουντα….

    Οι Αμερικανοί χρηματοδότησαν την Αποστασία, η οποία με τη σειρά της έφερε την αμερικανόδουλη Χούντα, που "έριξε" το αγγλόφιλο Παλάτι. Το Παλάτι δεν το "έριξαν" οι Έλληνες και η Δημοκρατία. Το Παλάτι το "έριξαν" ξένοι πράκτορες και η Χούντα …Η Χούντα των "παρακατιανών" συνταγματαρχών, γιατί —αν θυμάται κάποιοι— ακόμα και το Παλάτι δοκίμασε να κάνει πραξικόπημα με δικούς του "παλατιανούς" στρατηγούς, αλλά απέτυχε. Η Χούντα, που πέτυχε, ήταν αυτή των "παρακατιανών" …Η Χούντα των αγράμματων καραβανάδων.
    Είναι προφανές πως όλα ήταν "στημένα", για να ξεγελαστούν κυρίως οι Εγγλέζοι και όχι οι Έλληνες. Η Χούντα ήταν το colpo grosso των Αμερικανών στην Ελλάδα. Η Χούντα ήταν το ενδιάμεσο στάδιο, για να περάσει η Ελλάδα από τον βρετανικό έλεγχο στον αμερικανικό. Η Χούντα, δηλαδή, έγινε με έναν συγκεκριμένο στόχο. Ν' ανατραπεί το Παλάτι και να στηθεί η μεταχουντική εποχή αποκλειστικά με αμερικανόδουλους παράγοντες …Έγινε, για να πετύχουν οι Αμερικανοί τον "απογαλακτισμό" του κράτους από τους Βρετανούς …Για να προχωρήσουν στην πλήρη αμερικανοποίησή του.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    η στάση του ΚΚΕ απέναντι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι "προϊόν" κατόπιν παραγγελίας κάποιων και όχι ιδεολογική άποψη. Ιδεολογικά θα έπρεπε το ΚΚΕ να είναι ο χειρότερος και πιο βίαιος εχθρός των λαθρομεταναστών. Πιο βίαιος ακόμα και από τους ακροδεξιούς, αν υποθέσουμε ότι μέσα στους κόλπους της Ακροδεξιάς βρίσκονται και τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών ή των πλουτοκρατών, οι οποίοι επωφελούνται από τη λαθρομετανάστευση. Το ΚΚΕ για ιδεολογικούς λόγους θα έπρεπε να θέτει τους μηχανισμούς του στην υπηρεσία των συμφερόντων των εργατών και άρα να τους στρέφει εναντίον των λαθρομεταναστών. Θα έπρεπε να καταγγέλλει καθημερινά τη λαθρομετανάστευση και ως σταλινικό "κόμμα" να τους απειλεί ακόμα και με βία. Να απειλεί με "επανάσταση" ακόμα και το ίδιο το αστικό σύστημα, το οποίο τους περιθάλπει και τους "φιλοξενεί".
    "Πελάτης"; Πελάτης είναι η Νέα Τάξη, η οποία έχει συμφέρον από τη λαθρομετανάστευση. Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. Όπως αποδεδειγμένα πληρώνουν τις διάφορες ΜΚΟ, έτσι πληρώνουν και το ΚΚΕ. Οι πρώτες τούς εξυπηρετούν, "πουλώντας" προϊόντα "ευαισθησίας", ενώ το ΚΚΕ τούς είναι απαραίτητο, γιατί το ίδιο προκάτ προϊόν το μετατρέπει σε προϊόν με ιδεολογική διάσταση. Πληρώνοντας η Νέα Τάξη το ΚΚΕ, μπορεί να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων.

    "Κέρδος"; Ανυπολόγιστο …όπως θα έλεγε και η διαφήμιση της Master Card. Τα εκατομμύρια ευρώ, που εισέπραξε το ΚΚΕ από τον Σόρος και τα οποία δεν θα μάθουμε πόσα είναι για όσο διάστημα οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί δεν ελέγχουν τα οικονομικά του.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ….πέραν όλων των κακών που μπορεί να είχε η χούντα, η αλήθεια είναι ότι άφησε και πολλά έργα και το γνωρίζουμε καλά εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας. Αυτά τα έργα βέβαια δεν άφησε η φασιστική θολοκουλτουρα της αριστεράς , να μάθει ο πολύς ο κόσμος ποιος τα έκανε. Για ποια δημοκρατία μιλάτε λοιπόν. Εσείς κύριοι του ΚΚΕ τι έχετε προσφέρει στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης και μετά ? έχετε αναλογιστεί?

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΜΑΧΕΤΑΙ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ;; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ;;; ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΞΛΩΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ;;;

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Μια ανακοινωση γι' αυτό?

    ΚΚΕ Α.Ε.
    Το μόνο «κόμμα» με Α.Φ.Μ.
    Η καλύτερη επιχείρηση της χρονιάς που πέρασε.
    Εν μέσω οικονομικής κρίσης είχε μεγάλη «παραγωγή» και τεράστια κέρδη.
    Συγχαρητήρια στον Τζόρτζ Σόρος και τους υπαλλήλους του.
    Το ΚΚΕ είναι καθαρά μια επιχείρηση. Ακόμα και στο τυπικό επίπεδο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, εφόσον είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ΑΦΜ και η Γραμματέας του μαζί με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος συνεδριάζουν με πολλαπλές ιδιότητες. Η Γραμματέας του κόμματος εκτός από τέτοια είναι —εξ οφίτσιου— και Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ανώνυμης εταιρείας. Οι "συνοδοιπόροι" της εκτός από "επαναστάτες" είναι και οι ίδιοι μέτοχοι συγκεκριμένων εμπορικών επιχειρήσεων. Καθαρή επιχείρηση με ΑΦΜ είναι το ΚΚΕ και εμπορικό σήμα το "σφυροδρέπανο". Μια επιχείρηση, η οποία, όπως όλες οι ομοειδείς της, παράγει τα "προϊόντα" που της "παραγγέλλονται" από τους πελάτες της και αποφέρει κέρδη στους ιδιοκτήτες της.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    κανενας δεν σς πιστευει πια, ουτε εαμιτες που πιασαν τα οπλα -που οσο και να πεις ε,δεν ειναι και απλη υπόθεση- (βλεπε Ν.Κουνδουρος ), ουτε αγαθα πιτσιρικια σε αγνοια. πως το λενε, ξοφλησατε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *