KKE: ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με τις πλάτες της κυβέρνησης και της ΝΔ οι εφοπλιστές προχωρούν σε νέες αυξήσεις «φωτιά» των ήδη πανάκριβων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κατά 10%, την ώρα που δίνουν αυξήσεις κάτω από 1% στους ναυτεργάτες ενώ μόνο για το 2011 θα εισπράξουν κρατική επιδότηση 126 εκατομμύριων ευρώ. Οι ναυτεργάτες, οι κάτοικοι των ….
νησιών και συνολικά τα λαϊκά στρώματα αποδεικνύεται ότι έχουν κοινό εχθρό, τους εφοπλιστές και τα άλλα τμήματα της πλουτοκρατίας καθώς και τα κόμμα που την υπηρετούν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΡΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ
    ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ "ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ"
    ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
    ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΚΕ
    ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΟΙ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    esh 12:03 se ligo kairo tha eisai "ντεντ" giati den nomizo na antekseis kai polh thn katastash….ektos ki an eisai gios efoplisth

    Reply
  5. Ανώνυμος

    126 εκ. ευρώ;;;;;;;;;;;;ο αναθεμάτά τα τοσα εκατομμύρια ευρώ που δίνουν κάθε πότε λίγο στις τράπεζες και σε ολους του εφοπλιστές και βιομήχανους, αν τα μοίραζαν στον λαό θα'μασταν όλοι τώρα πλούσιοι και μια χαρά.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *