KKE: ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΑΣΤΙΚΟ ΚΑΒΓΑ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ο καβγάς κυβέρνησης – ΝΔ, καθώς και ο εσωκομματικός στη ΝΔ, για την περιβόητη απογραφή αποτελεί κοροϊδία προς το λαό και πρόκληση. Οι πολιτικές και των δύο είναι πολιτικές υπηρέτησης των κερδών του κεφαλαίου, του παράγοντα της καπιταλιστικής κρίσης. Και η κυβέρνηση και η ΝΔ υπηρέτησαν και υπηρετούν την αστική τάξη, που επίσης ευθύνεται για τα ελλείμματα και το χρέος.

Ο λαός πρέπει να….
τους εγκαταλείψει το γρηγορότερο και να συστρατευθεί με το ΚΚΕ στην πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Το χρέος το δημιούργησε η πλουτοκρατία και το πολιτικό της προσωπικό. Ο λαός δεν χρωστάει τίποτα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝΑΞΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ ΥΨΟΙ…ΑΛΗΤΕΣ ….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΕ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΣΙΩΠΗΣΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Όλο ο Λαός ο Λαός και ο Λαός
    Συγκεντρώσεις συγκεντρώσεως αλά ουσία τίποτα
    Δεν είδα να κάνετε καμία δυναμική συγκέντρωση στο Σύνταγμα και να μπουκάρετε μέσα στη βουλή των τρωκτικών , υποστυλώματα του πασοκ και της ΝΔ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΕΟΥΣ ΕΝΩΕΙ
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΩΡΑ
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩΕΙ
    ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ (ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ Η' ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ Η' ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    KALOS TO KKE ESAS DEN SAS FTANI TORADIOFONO H TILEORASI H EFIMERIDASAS KAI POU SAS EXOUN OLLI MERA STA KANALIA: TORA ANAKALIPSATE KAI ITERNET NA MAS GEMIZETE ME PALAVOMERES SAS DEN SAS FTANOUN TA DIKASAS H KANOUN APERGIA TO PROSOPIKO SAS GIA DIKEOMATA EMA8A PERNOUN 330 EURO TO MINA TOSA PLIRONI TO KKE KAI APO TO PROH MEXRI TO FRADI FTEH TO MEGALO KEFALEO ALA STIS TILEORASIS PROTI 8ESI H KOUKOUEDES ANTENA MEGA SKAH ALTER ERT KAI LIPA: OLA TA KOMATA STIN VOULI EINE TA IDIA: ALA H MIGES SAS PSIFIZOUN : APO GER

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ….ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ , Η' ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Το κκε αν ηθελε θα ειχε ριξει αυτο το τσιρκο που εχουμε για κυβερνηση σε μια βδομαδα.Νομιζει οτι θα εχει οφελος απο την εξαθλιωση των πολιτων….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ναι να φυγουμε απ'τη Σκυλα να παμε στη Χαρυβδη ειμαστε σοβαροι τωρα? Το ΚΚΕ εχει υπο τη προστασια του ολες τις λαθρολερες εχει δειξει αρκετες φορες τι σοϊ μυαλα το κυβερνουν και οτι ειναι μια ΧΟΥΝΤΑ απ'τις χειροτερες.Ειδαμε και τιςπροκοπες οσων ειχαν κομουνισμο αϊ στο γερο γερο διαολο.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
    ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΟΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *