LATHRO-RESORT SPA AND BUNGALOWS …….

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟΣΗ ΧΛΙΔΗ;;;….ΓΙΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΟΡΩΝ…..ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΨΟΦΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ …ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ….ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ….ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
– Θα κατασκευαστούν περίπου 45 οικίσκοι που θα……
έχουν 5 διαμερίσματα των 2 ατόμων
– Κάθε οικίσκος θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition και κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες
– Προβλέπονται χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα και πλυντήρια ρούχων
– Θα προσφέρεται διατροφή 3 γευμάτων με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους

Σύμφωνα με το Βήμα, η πρόταση για τη δημιουργία ”Πρότυπου κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών” υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έναν γερμανικό όμιλο ενώ συμμετέχει ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.

Το ”χωριό”, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, θα αποτελείται από οικίσκους με κλιματισμό, ενώ θα προσφέρεται διατροφή με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Σύμφωνα με τα σχέδια θα δημιουργηθούν χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα, οικήματα για πλυντήρια ρούχων ενώ σε όλους τους παράνομους μετανάστες θα δίνονται ειδικά σετ υποδοχής με είδη ρουχισμού και καθαριότητας, που θα περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σετ ξυριστικών, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες και άλλα αναγκαία είδη ενώ στις μητέρες με βρέφη θα παραδίδονται αμέσως κούνιες, μπιμπερό, πάνες.

Κάθε οικίσκος θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition. Θα έχει πέντε διαμερίσματα στα οποία θα διαμένουν από δύο άτομα. Το κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες κατά τα πρότυπα του αμερικανικού στρατού.

Εντυπωσιακή θα είναι η μέριμνα για τη σίτιση των μεταναστών.Στο σχετικό έγγραφο προβλέπεται :”ο καθορισμός των τριών γευμάτων ημερησίως, θα γίνεται με γνώμονα την ισορροπημένη διατροφή, τους θρησκευτικούς περιορισμούς και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για εγκύους, παιδιά, ασθενείς και βρέφη”.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις το ημερήσιο κόστος διαμονής των 250 παρανόμων μεταναστών σε αυτό το χωριό θα ανέρχεται περίπου στα 5.000 ευρώ.

http://peripatris.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ σάλτα και γαμήσου!
    Δε μου λέτε, περισσεύει και κανένα δωματιάκι για μένα;
    Δεν εχω να πληρώσω το δάνειο και μου το πήρε το σπίτι η Eurobank.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    to alani pou leei gi aytous pou prospathoun piso apo ton othoni na ksekinisei epanastasi…as pei kapoios kati as ksekinisei EPITELOUS kati.k an dn mpo ego mesa stin vouli me kalasnikof emena na me ftyseis..POTE OMOS???POTE????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ΄??ΒΡΗΚΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ…ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΝΑΙ, ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΠΠΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΪ… ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ…
    ΜΑΡΙΑ

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΚΚΕ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ) ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΤΕ ΠΟΔΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕ ΡΕ 1 42 ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣΟΚ ΡΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΡΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΛΟΥΛΕΣ! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΗΜΕΝΕ! ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΡΕ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΡΕ! ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ!
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Ο ΓΑΠ, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ! ΒΡΕ, ΧΤΙΚΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ Η ΣΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΠΑΛΙΟ(ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ; ΑΛΛΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΘΑ ΦΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΗΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ, ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΓΚΕΛΑ ,ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ,ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΙ,ΤΟΡΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ.
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    12:44

    Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!

    ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ…;;;
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ?????
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    13 Απριλίου 2011 12:18 π.μ.
    μια ερώτηση ρε φίλε, αν όλα αυτά που γίνονται με το ΠΑΣΟΚ και εσύ συμφωνείς γινόντουσαν με την ΝΔ πάλι θα συμφωνούσες ???

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Κάφροι έχετε λυσσάξει με τον πρωθυπουργό μας. Εάν δεν ήταν αυτός με τα αρχίδια που έχει να βγεί και να συγκρουστεί με την ΕΕ και τα μεγαλοσυμφέροντα τώρα δεν θα είχατε ούτε ψωμί να φάτε. Θα πρέπει να πίνετε ακόμα και το νερό στο όνομα του και να το βουλώσετε άθλια ανθρωπάρια…
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *