Και η LAZARD… κύριε;

Αχάριστοι…


Παραιτήθηκε τελικά ο Λιαρόπουλος λόγω των αναρτήσεων που έκανε υπερ Ντάισελμπλουμ…Όχι ότι μου θύμιζε τους δοσίλογους της Κατοχής, που πανηγύριζαν σε
κάθε περίπτωση που απέτρεπαν οι δυνάμεις του Άξονα κάποια απόπειρα σαμποτάζ, αλλά νομίζω ότι τους ξεπερνάει κιόλας.
(Πάντως το βαμμένο μαλλάκι και το γκρίζο μούσι-φρύδι κρύβουν χρόνια!)

Και τώρα που παραιτήθηκε η ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ.
Μήπως να εξεταστεί και η πώληση του ΟΠΑΠ στον Μελισσανίδη;Λέω εγώ τώρα.Κάτι είχε ακουστεί, ότι έχει διαφορά, από τα παλιά χρόνια, με τον ΦΠΑ, με το ελληνικό δημόσιο, κάτι όμως  που δεν εμπόδισε το Σαμαροστουρνάρα να του “χαρίσει” τον ΟΠΑΠ.(Ιδέες δίνω)

Στο θέμα μας τώρα:

Τι φωνάζετε για τη LAZARD; Μια χαρά δε τα “κούρεψε” τα ομόλογα; Ρωτήστε και τους μικρομολογιούχους ή το Βενιζέλο…Το θέμα δεν είναι ποιος, αλλά τι “κουρεύει”!Και το βασικότερο πόσο αποτελεσματική είναι, άσχετα με τις ανορθόδοξες μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Για την ιστορία:
Το πρώτο PSI “κούρεψε” με εντολή της Κυβέρνησης τα ομόλογα που κατείχαν εγχώριες τράπεζες,ασφαλιστικά ταμεία,πανεπιστήμια,νοσοκομεία,απλοί πολίτες.Λίγοι ήταν οι ξένοι επενδυτές που συμμετείχαν.
Εγκληματικό; Ναι, ειδικά όταν ανακεφαλοποιείς για τις ζημιές τους μόνο τις Τράπεζες, και όλοι οι άλλοι μένουν στο έλεος του Θεού, ενώ τους έχεις υποσχεθεί πριν το κούρεμα ψευδώς, ότι θα λάβεις μέριμνα για την αποζημίωσή τους.

Άρα το σωστό ερώτημα που πρέπει να σε βασανίζει είναι:
ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ; (Ή ΈΣΤΩ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Και αν περιμένεις, ότι οποιαδήποτε τέτοια εταιρεία, που αναλαμβάνει τέτοιου είδους διαμεσολαβήσεις, να είναι “αθώα” τότε μάλλον ζεις μέσα στη νεραιδόσκονη της Τίνκερμπελ.Είναι μια ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  και αυτή είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ της. Όσο κυνικό κι αν ακούγεται σε σένα.
Αν σοκάρεσαι, μάθε ότι τα ναρκωτικά και οι πόρνες είναι συνυφασμένα με τη Wall Street από τη δεκαετία του 1980,μπορεί και παλιότερα.
 Το αν η Lazard είναι η κατάλληλη επιλογή αυτό αποτελεί κάτι που θα κριθεί αργότερα.Πρώτα από το γεγονός αν θα δεχτούν οι Ευρωπαίοι νέα απομείωση του χρέους.Αλλά πρώτα πρέπει να μάθουμε επιτέλους να θέτουμε τα σωστά ερωτήματα.Σε λίγο θα μου πείτε ότι σοκάρεστε και με το γεγονός ότι κάποιοι Υπουργοί παίρνουν μίζες.Έλεος.

ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *