Μιχάλης + Ζωή = LOVE. Του Μπετόβλακα.

Μιχάλης Λιάπης και Ζωή Κωνσταντοπούλου, δύο νέοι άνθρωποι που τους ενώνουν τόσα πολλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ένας νέος φλογερός έρωτας έχει γεννηθεί ανάμεσα στους γόνους των δυο εκλεκτών οικογενειών….

Αυτοί οι δυο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να ενώσουν τις μοίρες τους και να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα. Από την μια ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Ζωής και από την άλλη ο βαθυστόχαστος χαρακτήρας του Μιχάλη. Όλα ξεκίνησαν όταν η αποχαυνωμένη ματιά του Μιχάλη Λιάπη συνάντησε το γυαλιστερό βλέμμα της Ζωής. Εκείνη την στιγμή μια έκρηξη ενέργειας συντελέστηκε στο πλανητικό μας σύστημα. Η Ζωίτσα χαμήλωσε το βλέμμα και τότε ο Μιχάλης, σαν ιππότης βγαλμένος από τον παραμύθι, έπιασε τρυφερά το χέρι της Ζωής. Με μια κίνηση ο Μιχάλης παραμέρισε τον ζουρλομανδύα της και χάιδεψε απαλά με τις χειροπέδες του, τους ώμους της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι πια, είχε ενωθεί για πάντα. Μπήκαν στην τζιπάρα του Μιχάλη με τις πλαστές πινακίδες και ξεκίνησαν για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα στους φίλους τους. Ο Μιχάλης είχε κανονίσει ένα πάρτυ γαλαζοαίματων στην βίλα που είχε χτίσει με τα λεφτά των κουτόφραγκων. Στα πρώτα διόδια, ο Μιχάλης προσπάθησε να πληρώσει αλλά η Ζωή με μία κίνηση ΜΑΤ, άνοιξε το πορτοφολάκι όπου τοποθετούσε τα χρήματα που εισέπραττε η μανούλα της, ως επίδομα για την ανήλικη Ζωή και πλήρωσε αυτή. Μα Ζωή μου δεν είσαι ανήλικη της, είπε ο Μιχάλης! Μα τι λες του αντέτεινε η Ζωή. Η πνευματική μου ανάπτυξη σταμάτησε όταν ήμουν 7 ετών. Άρα δικαιούμαι το επίδομα. Ο Μιχάλης συμφώνησε   και συνέχισαν το ταξίδι τους.

Στην βίλλα του Μιχάλη τους περίμεναν οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι. Ο Παπαδημούλης με τα ομόλογα της black rock να εξέχουν από το σακάκι του, ο Τσουκαλάς με το ένα εκατομμύριο ευρώ εφάπαξ, ο Χάρης Τομπούλογλου ανέμιζε  χαριτωμένα  τα πενηντάρικα του, στο ανοιξιάτικο αεράκι. Ο Πάνος Καμμένος άργησε να έλθει διότι είχε κάτι μικροτρεξίματα με την εφορία. Είχε πάρει όμως μαζί του τον Εργατολόγο και βουλευτή Μητρόπουλο που είχε μεγάλη νομική εμπειρία σε θέματα φοροδιαφυγής. Από μια γωνιά εμφανίστηκε και η αντιμνημονιακή πένα της Έλενας Ακρίτα που την γέμιζε μελάνι με την σύνταξη που εισέπραττε ως άγαμη θυγατέρα.

Το παρεάκι κάθισε κάτω από την ανθισμένη αμυγδαλιά να χαρεί την άνοιξη, που έμοιαζε χειμώνας. Παλαιότερα τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα. Κανείς δεν τους ενοχλούσε. Τώρα όμως, η σιχαμερή Μέρκελ δεν τους άφηνε να χαρούν την ζωή. Αυτή η κακορίζικη με τον σακάτη υπουργό της και την τρόικα τα είχαν ισοπεδώσει όλα. Έφτασαν στο σημείο, να ελέγχουν τα οικονομικά της ελληνικής ελίτ.

Η Ζωίτσα έτρεχε μέσα στον κήπο. Την κυνηγούσε ο Μιχάλης για να την σφίξει στην αγκαλιά του. ΒΟΗΘΕΙΑ- ΒΟΗΘΕΙΑ άρχισε να φωνάζει ξαφνικά η Ζωίτσα. Και τότε μια φωνή ακούστηκε από κάποιον που βρισκόταν έξω από την μάντρα του σπιτιού.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , είπε απελπισμένα….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *