Εκμάθηση Αγγλικών για αρχάριους σε τμήματα ενηλίκων: Αποκτήστε Lower σε χρόνο-ρεκόρ με δίδακτρα μόνο 99€ / μήνα.

Αποκτήστε Lower σε 16 μόλις μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν, με ταχύρυθμα μαθήματα στα εξειδικευμένα φροντιστήρια ενηλίκων Ευρωδιάσταση.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2014 εξασφαλίζετε δίδακτρα μόνο 99€ / μήνα, ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση διδάκτρων και 2η ξένη γλώσσα δωρεάν (καταβολή μόνο εγγραφής – δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).
Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δεν γνωρίζουν Αγγλικά αποφασίζουν να αρχίσουν την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, είτε με την προοπτική εργασίας σε μία Αγγλοφωνη χώρα είτε προκειμένου να γίνουν πιο απασχολήσιμοι στην Ελληνική αγορά εργασίας.

Το να διδάξεις Αγγλικά σε αρχάριους ενήλικες απαιτεί ειδικό πρόγραμμα σπουδών, ειδικά γραμμένο για το σκοπό αυτό εκπαιδευτικό υλικό και καθηγητές που να ασχολούνται αποκλειστικά με τη διδασκαλία ενηλίκων, στοιχεία που μόνο μία εξειδικευμένη σχολή για ενήλικες μπορεί να διαθέτει.

Μία σίγουρη επιλογή για έναν ενήλικο που θέλει να μάθει Αγγλικά είναι τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση. Εξειδικευμένα στη διδασκαλία ενηλίκων και με πάνω από ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency (στο σύνολό τους ενήλικες) στο ενεργητικό τους, τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση προσφέρουν τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε 16 μόλις μήνες (εξετάσεις Μαΐου 2015), με πολύ προσιτό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower». Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε 6 επίπεδα και συνδυάζει:
     (1)    Εκμάθηση Γενικών Αγγλικών.
     (2)    Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).
     (3)    Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE),
             αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη
             αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.

Σημαντικό ρόλο, αυτονόητα, διαδραματίζουν επίσης οι καθηγητές και το εκπαιδευτικό υλικό. Οι διδάσκοντες στην Ευρωδιάσταση είναι όλοι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων. Σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό υλικό, σημαντικό τμήμα αυτού είναι ειδικά γραμμένο για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμά της και ιδιαίτερα «φιλικό προς το σπουδαστή», με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων (και στα Ελληνικά, στα πρώτα στάδια του προγράμματος) και δειγματικές εκθέσεις και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων στα πρότυπα των εξετάσεων.

Ένα άλλο ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος που προσφέρει η Ευρωδιάσταση είναι ότι, παρά τον ταχύρυθμο χαρακτήρα του, δεν απαιτείται παρακολούθηση πάνω από 2 φορές την εβδομάδα, γεγονός που επιτρέπει ακόμα και σε σπουδαστές με φορτωμένο πρόγραμμα να το παρακολουθήσουν χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από μία εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά: δόση διδάκτρων από 99€ και επιπλέον έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων. Σε κάθε περίπτωση, η Ευρωδιάσταση προσφέρει «Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής»: εάν ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει στην Ευρωδιάσταση έγγραφη προσφορά άλλου φροντιστηρίου το οποίο προσφέρει πρόγραμμα προετοιμασίας Lower με τα ΙΔΙΑ χαρακτηριστικά (ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή, διάρκεια) σε χαμηλότερη τιμή, η Ευρωδιάσταση θα του προσφέρει το δικό της πρόγραμμα στην ίδια τιμή.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη προσαρμογή των προγραμμάτων σπουδών τους στη μορφή των εξετάσεων ECCE που ισχύει από το 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 ή 210-3830550 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210-3844888 ή 210-3301300) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό (metro / ηλεκτρικός Ομόνοια και μετρό Πανεπιστήμιο) όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων  και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αττικής (π.χ. Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Γουδί, Καισαριανή, Νέα Ελβετία, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κλπ). Βρίσκονται πολύ κοντά στην ΑΣΟΕΕ, το Παιδαγωγικό και τη Νομική, ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνιούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και Νοσηλευτικής (Λ.Αθηνών) και Γεωπονική.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *