lower

Lower για ενήλικες: Lower Michigan (ECCE) σε 9 μήνες, αρχίζοντας από επίπεδο intermediate. 38% έκπτωση και 2η ξένη γλώσσα δωρεάν. Έναρξη πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «Ευρωδιάσταση», προσφέρουν στους σπουδαστές που διαθέτουν γνώσεις Αγγλικών μεσαίου (intermediate) επιπέδου ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα που διαρθρώνεται σε 4 επίπεδα, διαρκεί 9 μόλις μήνες (Σεπτέμβριος 2012 – Μάιος 2013) και συνδυάζει:
     (1) Βελτίωση Γενικών Αγγλικών.
     (2) Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).
     (3) Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE),
          αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη
          αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.
Διδάσκουν καθηγητές εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων και χρησιμοποιούνται βιβλία ειδικά γραμμένα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ιδιαίτερα “φιλικά” προς το σπουδαστή, με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων (και στα Ελληνικά, στα πρώτα στάδια του προγράμματος) δειγματικές εκθέσεις και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων.
Τα τμήματα απαρτίζονται αποκλειστικά από ενήλικες, λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάζει ωράριο όποτε χρειάζεται, να αναπληρώνει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, σύμφωνα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Με το πρόγραμμα αυτό, εργαζόμενοι με κυλιόμενο ωράριο / βάρδιες (π.χ. νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, προσωπικό τραπεζών που εργάζεται σε 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών κλπ.) μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ενδιαφέρει χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.
Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα αυστηρά επιλεγμένη κέντρα ξένων γλωσσών τα οποία διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές της που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις θα είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τη νέα, αναθεωρημένη μορφή του ECCE που θα τεθεί σε ισχύ από το 2013.
Για εγγραφές μέχρι 31 Αυγούστου το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση 38%.
Εφόσον λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα Αγγλικά σας και να αποκτήσετε το Lower, αλλά και ταυτόχρονα ή αμέσως μετά να μάθετε και μία δεύτερη γλώσσα, η Ευρωδιάσταση σας προσφέρει (ΕΠΙΠΛΕΟΝ της πολύ σημαντικής έκπτωσης στα δίδακτρα των Αγγλικών) και τη δεύτερη ξένη γλώσσα ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνετε μόνο εγγραφή). Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε χωρίς κόστος και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ιταλικά ή Ισπανικά. Η υποτροφία αυτή της δεύτερης γλώσσας αφορά ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν και την προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίου (DELF B2 στα Γαλλικά ή Zertifikat B1 στα Γερμανικά ή DELE Intermedio B2 στα Ισπανικά ή Diploma C1 ή CELI 3 στα Ιταλικά) και μπορεί να αξιοποιηθεί μέσα σε 6 χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: www.eurodiastasi.gr
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,
210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).
ευρωδιασταση – εντατικα τμηματα προετοιμασιας lower για ενηλικες lower αθηνα lower πειραιας lower περιστερι lower αιγαλεω lower αγια παρασκευη lower χαλανδρι lower καλλιθεα lower γαλατσι lower πατησια lower δαφνη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *