Mετά τα παλικάρια της Σύρου, το Αίγιο δείχνει τον δρόμο …

Το ιστορικό Αίγιο, ανοίγει τον δρόμο της αντίστασης στους νεοταξίτες: Δημοψήφισμα, για το αν θα συνεχίσει ή μη ο λαός της Αιγιάλειας, να πληρώνει φόρους και ΔΕΚΟ, στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων.

Η ιστορία της αντίστασης του ελληνικού λαού, κατά των κάθε λογής κατοχών, δυναστών και πολιτικών εξαπατήσεων, άρχισε να ξαναγράφεται την Κυριακή 3 Απριλίου, στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου το Αίγιο, στον τόπο που γέννησε τον πρωτεργάτη της….
επανάστασης του ’21, τον Ανδρέα Λόντο.

Σε μια ατμόσφαιρα ήρεμης αποφασιστικότητας, 63 στελέχη και μέλη του Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε κάλεσμα όλου του λαού της Αιγιάλειας σε δημοψήφισμα, με μοναδικό ερώτημα, την συνέχιση ή μη της πληρωμής των λογαριασμών των ΔΕΚΟ και των υποχρεώσεων του, στην εφορία Αιγίου.

Η απόφαση πάρθηκε με πλήρη ομοφωνία, αποτελώντας έτσι την πρώτη και ιστορική απόφαση σαφούς, κάθετης και καθολικής αντίστασης του ελληνικού λαού κατά των νεοταξιτών και της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, από μια ολόκληρη κοινωνία, χωρίς κομματικές και συντεχνιακές σημαίες.

Για μια ακόμη φορά, ο λαός της ιστορικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου, δείχνει τον δρόμο της αντίστασης αλλά και της δημοκρατίας, σε ολάκερο τον ελληνικό λαό. Ας διδαχθούμε από τους Αιγιώτες, στηρίζοντας την απόφασή τους, χωρίς ιδεοληψίες και –ισμούς και ας σταθούμε δίπλα τους, στον δρόμο που επέλεξαν.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν, στην επιλογή τους. Με κεντρικό σύνθημα, «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά» και κεντρικό στόχο, την επιστροφή στην Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται. Λαέ του Αιγίου, δείξε μας τον δρόμο.


Πατριωτικό Μέτωπο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜHΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΠΑΜ ΠΟΛΛΕΣ . Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΕ.ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    παιδιά ανάβουνν τα αίματα…. και στις καταθέσεις βάζουν χέρι… προσοχή.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *