Mολις τιμωρήθηκε ο πρωτος απο δαυτους, το ΛΑΟΣ καταθετει τροπολογία να την γλυτώσει.

Αυτοι είναι οι υποκριτές που κόπτονται για την διαφάνεια
Τροπολογία του ΛΑ.Ο.Σ. φωτογραφίζει τον Π. Ψωμιάδη

Τροπολογία για τους όρους έκπτωσης των αιρετών αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατέθεσαν σήμερα έξι βουλευτές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, προτείνοντας η έκπτωση αυτή, σε…..
περίπτωση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης για παράβαση καθήκοντος, να συντελείται μονάχα εφ’ όσον η εν λόγω παράβαση, συνδέεται με το αξίωμα που κατέχουν.

Η τροπολογία κατατέθηκε σήμερα και υπογράφεται από τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., Άδωνι Γεωργιάδη, Θανάση Πλεύρη, Κυριάκο Βελόπουλο, Παύλο Μαρκάκη, Αστέριο Ροντούλη και Αλέκο Χρυσανθακόπουλο. Οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, παρατηρούν σε σχέση με την κείμενη νομοθεσία (με την οποία – σημειωτέον – έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης) πως «δεν είναι δυνατόν να εκπίπτει κάποιος από το αξίωμά του, για πράξη για την οποία έχει καταδικαστεί και αφορά σε παράβαση καθήκοντος, όχι όμως του αξιώματος του οποίου κατέχει, αλλά κάποιου προηγουμένου, ή παράλληλου».

«Δεν είναι δυνατόν, εάν από την διάπραξη του αδικήματος λόγω καθυστέρησης εκδίκασής του, υπάρξει αλλαγή στα αξιώματα που κατέχει αυτός που διέπραξε την πράξη, να εκπίπτει από νέο αξίωμα που δημοκρατικά εξελέγη, εξαιτίας παραβάσεως καθήκοντος που έλαβε χώρα σε προηγούμενο αξίωμα» αναφέρουν μεταξύ άλλων, στην εισηγητική έκθεση της τροπολογίας τους, οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.

 OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ….ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗ….ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ…. ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ… ΟΥΣΤ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΣΟ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ …ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ…ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ ΡΕ…ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!μπουχεσα χοντροκαραμανλη εφαγες και χρεωσες την ελλαδα!!!!

    O ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ – Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α.
    Αληθή Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική
    Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος) «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ». (Ανδρομέδιοι Διαστημικοί Έλληνες & Κυβερνητικοί Δικαστές – Τροχιάς πλανήτου Κρόνου)

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ψηφίζω και θα ξαναψηφίσω ΛΑΟΣ, αλλα διαφωνώ με την τροπολογια.Επίσης βρίσκω αυστηρή την τιμωρία του ζορό…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΕΠΕΣΑΝ?
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΠΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΧΑΖΟ!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Na kanei komma, i kinisi o Psomiadis, gia na exoume mia kathari eikona! Oi tropologies stous nomous ine perissoteres apo tous idious tous nomous:lete na milame akomi gia dimokratia?
    Kolotoumbes!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    xairomai pou ta sxolia arxizoun na ginontai pio politismena!! 🙂 ayth h leksoula tou 11.57 na eleipe kai tha htan ola teleia!! etsi re paidia, mporoume na ekfrasoume tis skepseis mas kai na antalaksoume apopsei xwris brisies!! mprabo sas!! eiste politismenoi kai me paidia!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΓΕΝΙΚΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ… ΠΧ ΤΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ! ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΝΑΣ/ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ…

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗ….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΑΛΟΙ ΜΑ@@@@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΦΥΣΙΑΚ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΙΝΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Γιατι να πιστέψω τον Ψωμιαδη οτι μειωσε το προστιμο για ανθρωπιστικους λόγους;
    Γιατι να μην το μειωσε απο τα 90000 στα 5000 για να παρει και αυτος 20000 μαυρα;
    Ετσι δεν μειώνονται τα προστιμα στις εφορίες κλπ
    Για πολυ ηλίθιους μας περνάει ο ψωμιάδης….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *