Βαΐτσης Αποστολάτος – Ο Maître της παπαρολογίας !

ΠΑΝΟΣ 77
 video παρακάτω

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και αντιπρόεδρος(!) της Βουλής, Βαΐτσης Αποστολάτος, δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει το στόμα του και να μην πει τουλάχιστον μία παπαριά.

Με τις βλακείες που λέει στη Βουλή, δίνει την εντύπωση ότι πνευματικά βρίσκεται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, πάντως εκτός τόπου και χρόνου. Αντί να ασχοληθεί με κάποιο σοβαρό θέμα, βγαίνει στο βήμα της Βουλής και….
μας λέει π.χ. ότι οι γέροντες ερωτεύονται σήμερα καλύτερα από τους νέους ή ότι οι Βίκινγκς καλλιεργούσαν στη Γροιλανδία αμπέλια και πολλά άλλα τέτοια, γιατί αυτά είναι και τα προβλήματα που μας καίνε.

Από όλους τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., αν όχι ολόκληρης της Βουλής, είναι ο κατεξοχήν ειδήμων και μετρ στις παπαρολογίες !

Εδώ η χώρα χάνεται, και άλλος ένας βουλευτής είναι στον κόσμο του !

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μπράβο στον κύριο Βαίτση, που σε τέοιους δύσκολους καιρούς, μας χαρίζει άφθονο γέλιο.

    Μας έρχετε λίγο ακριβά αλλά δεν πειράζει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΣΕΞΟΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ( ΔΗΛΏΝΕΙ ΙΑΤΡΟΣ , ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΚΛΠ…) ΛΟΙΠΌΝ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ( ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ) ΑΦΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΟΛΟΚΛΑΡΙΝΑ… ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ.. ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΟΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ!!!

    Γ@Μ@Τ@ Κ ΠΑΛΙ Γ@Μ@Τ@ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΝΙΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑς ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟ@ΤΣ@ ΑΕΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *