Mathimata Gallikwn – ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών για ενήλικες.

Εάν ψάχνετε για ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών σε εξειδικευμένο φροντιστήριο Γαλλικών για ενήλικες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα φροντιστήρια Ευρωδιάσταση, από τα πιο γνωστά φροντιστήρια Γαλλικών για ενήλικες, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Πάνω από 1.000 ενήλικες έχουν επιτύχει στις εξετάσεις των πτυχίων Γαλλικών DELF και DALF παρακολουθώντας ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών στην Ευρωδιάσταση. Τα ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών που προσφέρει η Ευρωδιάσταση απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες σπουδαστές, με ανάλογα δομημένη ύλη.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα Γαλλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση (έναρξη: 20-25 Οκτωβρίου) μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα.
– Έως 57% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα αρχαρίων (προετοιμασία για το πτυχίο DELF B2 – αντίστοιχο του Lower – σε 8 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν).
– Έως 78% στο ταχύρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας DALF C1 (προετοιμασία για DALF C1 σε 8 μήνες αρχίζοντας από επίπεδο DELF B2).

2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό των Γαλλικών, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών) για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές.

3) ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ bonus άμεσης εγγραφής για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές.

Γενικές πληροφορίες για μαθήματα Γαλλικών και τα πτυχία Γαλλικών DELF και DALF 

Επικοινωνία 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *