Πάει για φούντο και το MEGA!

Το κατήφορο παίρνουν τα καθεστωτικά μεγκα(λο)κάναλα, καθώς η κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη του μεγκά-λου καθεστωτικού φερέφωνου των Μπόμπολα, Ψυχάρη, των μεγιστάνων της μαζικής παραπληροφόρησης και της πολιτικής διαπλοκής, γονατίζουν τις πάλαι ποτέ κερδοφόρες επιχειρήσεις τους. Δραστικές περικοπές, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα αποδοχών σε….
υψηλόβαθμα στελέχη και δημοσιογράφους είναι στα άμεσα πλάνα των υπευθύνων. Εντός εξαμήνου το προσωπικό του εν λόγω καναλιού θα πρέπει να έχει μειωθεί κατά 150 άτομα και παρ’ όλο που αποφασίσθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι άριστα δικτυωμένοι αλλά πλέον… πελαγωμένοι μεγαλοπαράγοντες της εγχώριας πολιτικής σκηνής αναζητούν ξένο και «πρόθυμο» επενδυτή, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του σωτήρα.

Το … λυπηρό (και καλύτερο) της υπόθεσης είναι ότι πιθανολογείται η καρατόμηση των «κορυφαίων» παπαγάλων και… στυλοβατών της μεταμοντέρνας δημοσιογραφίστικης σχολής, κκ. Τσίμα, Πρετεντέρη, Θεοδωράκη. Των σκληρά αυτών εργαζομένων φιλοκυβερνητικών, φιλοπασοκικών, φιλομνημονιακών και αριστεριστών κραχτών… Και όπως λέει και ο λαός μας, ρόδα είναι και γυρίζει. Δεν πειράζει, λοιπόν. Ας κατηφορίσουν προς Περισσό μεριά, να συμπαρασταθούν στους απολυμένους του ρ/σ 902, της Τυποεκδοτικής και τόσων άλλων, λουκετωμένων πλέον, επιχειρήσεων με αριστερούς εργοδότες. Ή ας βγουν να πωλήσουν κουπόνια του ΚΚΕ στους δρόμους. Καμία δουλειά, άλλωστε, δεν είναι ντροπή!

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *