Στο στόχαστρο του Mega o Σαμαράς

Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα το mega τώρα που βλέπει ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παίζει χωρίς αντίπαλο, μιας και στο Alter σταμάτησε ξανά ο Χατζηνικολάου. Στο δελτίο της Πέμπτης ο Πρετεντέρης σε συνεννόηση με τον Καψή κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι φτιάχνει το δικό του «λεφτά υπάρχουν» με την υπόσχεση ότι η ΝΔ θα επαναπροσλάβει όσους απολυθούν δια του θεσμού της…..
εργασιακής εφεδρείας.
Πρόκειται για εντελώς αστήρικτο επιχείρημα για τους εξής λόγους : α) η εργασιακή εφεδρεία υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί εμφανίζει ανυπέρβλητα συνταγματικά κωλύματα, β) ακόμη κι αν συμβεί αυτό, οι υπάλληλοι που θα υπαχθούν στην εφεδρεία θα απολυθούν σε ένα χρόνο και μέχρι τότε, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι θα έχουν γίνει εκλογές και γ) η εργασιακή εφεδρεία αντιμετωπίζεται ως σενάριο ενώ ο Παπανδρέου προεκλογικά δεν πιθανολογούσε για την ύπαρξη των λεφτών αλλά ήταν βέβαιος.
Ο Πρετεντέρης λογικό είναι να επιτίθεται στον Σαμαρά από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ του έχει κλείσει τις πόρτες κάθε φορά που ο προσφάτως… γιαουρτωμένος τηλεαστέρας του ζητάει ραντεβού.

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *