Το…..MENU και η Απάντηση “King George” για διαμονή Πάγκαλου !!!

ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ…ΔΙΑΟΛΟ !!!

Ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι ο Θ. Πάγκαλος διέμεινε την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε απλό δωμάτιο του “King George” και όχι σε σουίτα, καταβάλλοντας μάλιστα το ανάλογο αντίτιμο, εξέδωσε η διοίκηση του…
 ξενοδοχείου.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου έχει ως εξής:

«Σε σχέση με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το ξενοδοχείο KING GEORGE υποχρεούται να γνωστοποιήσει ότι ο κ. Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ πράγματι παρέμεινε στο ξενοδοχείο, σε απλό δωμάτιο, το οποίο ζήτησε μετά την αλλαγή του έτους και λόγω του προχωρημένου της ώρας, για το οποίο εξεδόθη το Νόμιμο φορολογικό στοιχείο (Νο ΑΠΥ 84275) καταβάλλοντας το ποσόν που ίσχυε με βάση τις ανακοινωθείσες τιμές, ήτοι 219,85€.

Τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα περί διαμονής του σε Σουίτα είναι ανακριβή, αφού σε αυτήν διέμειναν άλλοι. Επιπροσθέτως μας προξενεί κατάπληξη η δημοσίευση δήθεν «φόρμας κρατήσεων» του ξενοδοχείου η οποία είναι προφανώς κατασκευασμένη διότι όπως γνωρίζουν όλοι, στις ημερομηνίες στην Ελλάδα προηγείται η αναγραφή της ημέρας από αυτή του μήνα, και άρα είναι ξεκάθαρο ότι η δημοσιευθείσα δεν είναι επίσημο έγγραφο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο, εννοείται ότι διαθέτει την επίσημη λίστα παραμονής πελατών, με τα δωμάτια στα οποία πράγματι διέμειναν, με τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Εκ της Διευθύνσεως».

Ταυτόχρονα, με ξεχωριστή της ανακοίνωση, η κ. Μαρί Δασκαλαντωνάκη σημειώνει τα εξής:

«Λαμβάνοντας γνώση σχετικού δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, διακατεχόμενη από αγανάκτηση και οργή, είμαι υποχρεωμένη να προβώ στις ακόλουθες διευκρινίσεις:

Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Σηφουνάκη, έχω ένα παιδί την Οδύσσεια, η οποία είναι συνομήλικη-συμμαθήτρια και φίλη με τα παιδιά του Θ. Πάγκαλου. Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας του συζύγου μου αλλά και του κ. Πάγκαλου παραμείναμε στην Αθήνα, και κάνοντας προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής, ακολουθήσαμε την επιθυμία των παιδιών μας να βρεθούμε μαζί στην αλλαγή του χρόνου συνδυάζοντας το με την παραδοσιακή υποδοχή του νέου έτους στο πολύπαθο κέντρο της πόλης.

Aπορία πάντως και έκπληξη προκαλεί, η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή. Όμως, σε τέτοια ριάλιτι πρέπει αλλού να αναζητηθούν οι πρωταγωνιστές. Είναι γνωστό στην κοινωνία ότι υπάρχουν πολιτικοί και “πολιτικοί”, επιχειρηματίες και “επιχειρηματίες”, δημοσιογράφοι και “δημοσιογράφοι” .

http://patrinaki.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τους συμπόνεσα τους … φτωχούς Πασόκους Σοσια-ληστές, που έκαναν Πρωτοχρονιά στο "πολύπαθο κέντρο" της Αθήνας και όχι σε κάποιο σαλέ των Άλπεων, ως συνήθως. Τόσο "φόρτο εργασίας" και τόσες θυσίες κάνουν για μας, την ώρα που εμείς … καλοπερνάμε. Το δυστύχημα είναι ότι, η αγανάκτηση μας εξαντλείται σε κάτι τέτοια σχόλια του καναπέ. Γιατί τίποτε άλλο δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ούτε καν να αντιληφθούμε ότι έπρεπε να τους καταψηφίσουμε στις πρόσφατες εκλογές, αντί να τους … τιμωρήσουμε απέχοντας!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ, ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ;

    ΔΙΠΛΟΠΑΤΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΒΙΔΑ-ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ…ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΒΑΡΟΣ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ρε Πασόκοι δεν είστε ;;;;;

    Εσείς δεν ξεπουλήσατε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ.

    ότι και να πείτε δεν πείθετε κανένα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η ΔΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΙΣΑ ΡΕ
    ΑΛΗΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΓΚΑΛΕ
    ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ?

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Του Παγκαλου τα προυτς και τις κλανιες τις θυμαστε στην εκπομη ?αχαχαχαχαχαχα! Ποσο ζωο εισαι ρε γουρουνι που κλανεις ασυστολα και βριζεις ανθρωπους του "μοχθου ",,,ΟΥΣΤ ! ΓΟΥΡΟΝΟΚΕΦΑΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ! ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ !

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ρε ρουφιάνε πρασινοφρουρέ, που είσαι βολεμένος; και το παίζεις άνετος ,
    Ένα σου λέω τον πρώτο που θα κρεμάσει ο λαός από τα αρχίδια θα είσαι εσύ ,
    Κηφήνα ρεμάλι πρασινοφρουρέ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Βλεπω στη …σεντρα ειναι ο Παγκαλος τελευταια επειδη ειπε τους δημοσιουπαλληλισκους με το ονμα τους δηλ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!Μπροβο ρε ΠΑγκαλε καλα τα ειπες συνεχισε να τα λες ετσι και μακαρι να τα επι και ο πρωθυπουργος και να στειλει το 1.000.000 χαραμοφαηδες που ριμαξαν τη χωρα, σπιτι τους.Αντε μηπως ξελασπωσουμε και δουμε υπηρεσιες να δουλευουν, να εχουμε ΜΜΜ, σχολεια, νοσοκομεια,καθαριοτητα στις γιετονιες μας!!!!!Αρκετα πια με τους τεμπεληδες.

    ΥΓ. Ξερω το βρισιμο θα παει συννεφο αλλα εχω συνηθισει …..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ.ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 2.36 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΞΕΚΑΛΟΥΠΩΣΤΕ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ 1.000.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΥΡΑΔΩΝ!!!!
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ Ε?????
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    δεν εχει σπιτι γιατι κοιμηθηκε σε ξενοδοχειο?
    εδωσε 200 ευρω γιατι βαριοταν να παει στο σπιτι του

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΝΑΧΕΙ Ο ΚΑΚΟΧΡΟΝΟΣ–ΝΑΤΑΝΕ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ …………

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΒΡΩΜΕΡΟ,ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
    ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:

    "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ειναι χοντρος ειναι και πουτ..ας γιος
    τρωει πολυ τον λενε Θοδωρη
    Αντε γαμη.. αντε γαμ..ου Παγκαλέ
    φυγε απο δω και αντε ψοφα ρε χοντρε

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΚΑΡΦΙΤΣΩΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡ' ΟΥΤ'Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΕΣ.
    ΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ Σ' ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ
    ΚΙ"ΑΝ ΔΕ ΦΥΣΗΞ"ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ
    ΘΑ ΣΕ ΦΥΣΗΞΟΥΜ" ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ….
    ΣΚΙΑΘΟΣ

    Reply
  15. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΜΑΝΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ""ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ"" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΑΙΝΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ , ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΕΙΣΤΕ…..ΦΙΛΌΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!! ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ!!!!!…..ΑΛΛΑ ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ , ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ""Κ Ρ Ε Μ Α Λ Α"" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ……

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *