Ερχεται το Mitsubishi Lancer XI!


Αυτό αναμένεται να είναι το επικρατέστερο σχέδιο της επόμενης… καυτής γενιάς του Lancer Evo! Μάλιστα το συγκεκριμένο σχέδιο πιθανόν να παρουσιαστεί ως πρωτότυπο μοντέλο στα Σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού (το Car+Speed θα είναι και εκεί!).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το επόμενο Evo θα διαθέτει αρκετά σχεδιαστικά (και μόνο) στοιχεία από το τελευταίο …..

δημιούργημα της εταιρείας, το ASX, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υβριδικό! Ναι, και όμως υπάρχουν πολύ ισχυρές φωνές, από υψηλά στελέχη των Ιαπώνων, που επιμένουν πως η ενδέκατη γενιά του EVO θα πρέπει να διαθέτει ένα βενζινοκινητήρα που θα συνεργάζεται με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. «Θα δείτε πως θα διαθέτει τη δύναμη που έχει και το σημερινό Evo…» υποστηρίζουν οι «πράσινες» Ιαπωνικές φωνές.
Μείνετε συντονισμένοι σε έντυπο, ηλεκτρονικό και ραδιοφωνικό «Car+Speed» γιατί σύντομα θα έχουμε πολλές πληροφορίες για το επόμενο Lancer EVO!
protothema

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    πραγματικά καθε πέρσι και καλύτερα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ειδικά οι ιάπωνες κατασκευαστές το έχουν παρακάνει με τη χρήση ηλεκτρονικών στα αυτοκίνητά τους ενώ δεν υπάρχει πολλές φορές λόγος για κάτι τέτοιο.
    Τα ιταλικά λάδια (πχ Selenia/IP) πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα σε ποιότητα που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά και αυτό να μην ισχύει απόσο γνωρίζω η Ιαπωνία δεν έχει στο υπέδαφός της σημαντικά κοιτάσματα πετρελαίου αλλά ούτε και σιδηρομεταλεύματος. Γιαυτό και αναγκάζεται να εισάγει με φορτηγά πλοία τεράστιες ποσότητες σιδηρομεταλεύματος κυρίως από Αυστραλία για να το χρησιμοποιήσει στη δικιά της βιομηχανία.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    αστο καταλαβαμε θα ειναι 800 τονους βαρος με ενα σωρο ηλεκτρονικες μαλακιες θα θελει σερβις σε επιστημονικο εργαστηριο και ενα σωρο αλλες καινοβλακειες που εχουν φορτωσει τα σημερινα αυτοκινητα (ολες η αυτοκινητοβιομηχανιες)και θα κανει τη ζωη μας πιο πολυπλοκη,καθε περσι και καλυτερα ακομη και στα αυτοκινητα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *