Mr. Sound feat Ευτυχία – Για πάντα μαζί!

Το νέο καλοκαιρινό hit single που ακούγεται δυνατά! 

«Για πάντα μαζί» υπόσχεται το νέο καλοκαιρινό hit single του Mr. Sound (Warner Music) και η μελωδική φωνή της Ευτυχίας έρχεται να κάνει αυτή την….
υπόσχεση ακόμα πιο θελκτική. Τη μουσική επένδυση του κομματιού υπογράφει ο γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες παραγωγός Dj LS One. Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στην ομάδα της Full Circle.

Ο Mr. Sound ή κατά κόσμον Λάμπρος Κατσούλας γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Από μικρός κουβαλούσε το μουσικό μικρόβιο καθώς συμμετείχε στις τοπικές και σχολικές μουσικές ομάδες, ενώ ξεκίνησε να γράφει στίχους σατιρίζοντας τους συμμαθητές του, στο δημοτικό! Στα πρώτα του εφηβικά χρόνια έγινε η μοιραία επαφή του με την ελληνική hip hop μουσική, η οποία έμελλε να τον στοιχειώσει και να καθορίσει την μετέπειτα ζωή του. Μετά από διάφορους μουσικούς πειραματισμούς και εναλλαγές σε αντίστοιχα καλλιτεχνικά σχήματα ο Λάμπρος επέλεξε το όνομα Mr. Sound για να χαρακτηρίσει την μουσική του περσόνα, υπενθυμίζοντας στους ακροατές του ότι η ίδια η ζωή του είναι συνώνυμη του ήχου. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσω του τραγουδιού του, επιθυμεί να μοιραστεί με το κοινό τη θετική του ενέργεια, κάνοντας τους γύρω του να χαμογελούν, να εκφράζονται και να χορεύουν στους ήχους της μουσικής του.

Το νέο hit του καλοκαιριού είναι εδώ και ακούγεται δυνατά. Κρατήστε στο μυαλό σας το όνομα “Mr. Sound” γιατί αυτό το καυτό single είναι μόνο η αρχή μιας μαγικής μουσικής πορείας.

Digital Distribution: Warner Music
Artist Management: Action Εστί!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *