Κλείνει το MSN Messenger στις 15 Μαρτίου

Τέλος εποχής για τον γνωστό ΙΜ.

Ως γνωστόν, η Microsoft από το περασμένο καλοκαίρι εξαγόρασε το Skype, κι έτσι θέλει να κρατήσει το Skype ως…
την κύρια πλατφόρμα επικοινωνίας, διαγράφοντας για πάντα το αγαπημένο πολλών MSN Messenger.

Λογική κίνηση από την εταιρεία που δεν μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα οικονομικά και με έμψυχο δυναμικό το επιτυχημένο messenger.

 Σύμφωνα με το mail που έλαβαν οι χρήστες της υπηρεσίας η εφαρμογή θα σταματήσει την λειτουργία της επίσημα στις 15 Μαρτίου και η εταιρεία του ενημέρωσε με αυτό τον τρόπο. Οι λογαριασμοί του Messenger θα μεταφερθούν στο Skype και το μόνο που χρειάζεται, είναι να κατεβάσουν οι χρήστες τη νέα εφαρμογή στον υπολογιστή τους.

Οι χρήστες, θα μπορούν να μπαίνουν στο Skype με τον όνομα και τον κωδικό τους όπως ακριβώς τον είχαν στο παλιό MSN Messenger.

Για όσους δεν το θυμούνται,η Microsoft είχε εξαγοράσει το Skype έναντι 8.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και γι’αυτο δεν πρόκειται να αφήσει την επένδυση της να πάει χαμένη.

Το Skype από τις 15 Μαρτίου, θα συνδυάζει τις υπηρεσίες και των δύο υπηρεσιών και όσοι ανοίγουν το MSN Messenger μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα βλέπουν μια ειδοποίηση που θα τους ενημερώνει πως πρέπει να κατεβάσουν το νέο πρόγραμμα και να μεταφερθούν στην εφαρμογή του γνωστού μας Skype…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *