Το σκεφτήκατε καλά κύριοι της NOVA;


Γράφει ο Γιώργος Χελάκης

Αυτή είναι ζημία. Με μία απόφαση της η NOVA, τίναξε στον αέρα τις αγαπημένες μας συνήθειες. Τιμή και δόξα στους …
αείμνηστους πια Περικλή Βασιλάκη, Παναγιώτη Βαρούχα, και Μάλαμα Τεβεκέλη.
Η συνδρομητική τηλεόραση με μία απόφαση της που μόλις ανακοίνωσε μας αφήνει με την μπουκιά στο στόμα. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο www.sport-fm.gr ( http://www.sport-fm.gr/article/303142) «Η NOVA προχώρησε στην αλλαγή θεματολογίας των βασικών εκπομπών πρωταθλήματος, επιλέγοντας να μην υπάρχουν ούτε κριτές ούτε κρινόμενοι αλλά ούτε και διαιτητικές αναλύσεις που στρέφουν το ενδιαφέρον του κοινού μακριά από τους πρωταγωνιστές».

Και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους; Πως θα διυλίζουμε τον κώνωπα στήνοντας στον τοίχο τον κάθε δύσμοιρο βοηθό διαιτητή (επόπτη) που έχασε το οφσάιντ για λίγα εκατοστά.

Πως θα στήνουν οι παράγοντες ομηρικούς καυγάδες, πως θα βρίσκουν «ατράνταχτα» άλλοθι ορισμένοι προπονητές, πως θα ποτίζει δηλητήριο ο οπαδικός (κι όχι μόνο αυτός) Τύπος. Η NOVA με την αποτρόπαια πράξη της καταργεί καριέρες και σπρώχνει κόσμο στην ανεργία.

Δεν θα γίνουμε ξαφνικά Αγγλία επειδή έτσι το αποφάσισε η συνδρομητική τηλεόραση . Μία ολόκληρη γενιά οπαδών μεγάλωσε και γαλουχήθηκε περνώντας από το μικροσκόπιο κάθε ήχο της σφυρίχτρας.

Σε καφενεία και καφετέριες, σε προπατζίδικα, και πλατείες άναψαν αίματα και στήθηκαν ομηρικοί καυγάδες για ένα σφύριγμα του διαιτητή και την ερμηνεία που του έδωσαν οι «ειδικοί» από τη NOVA.

Πως θα κοπούν όλες αυτές οι συνήθειες; Το σκεφτήκατε καλά κύριοι της NOVA;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ανεξάρτητα από την φωτιά που έχει πάρει ο κώλος μας, και το κομμάτι του αθλητισμού και ιδιαίτερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι ένα κομμάτι του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η δυσοσμία που αναδύετε από αυτό το κομμάτι της κοινωνίας μας είναι αφόρητη. Το να κλείνουμε τα μάτια και να αφήνουμε διαφόρους επιτήδειους να αλωνίζουν είναι αν μη τι άλλο στρουθοκαμηλισμός
    Ο Γιώργος Χελάκης νομίζω ότι έθεσε το ζήτημα στο πρέπον επίπεδο με πολύ γλαφυρό τρόπο…
    kbibis

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Εδώ καίγεται ο κώλος μας κι εσείς το μόνο πρόβλημα που έχετε είναι αν θα υπάρχουν σχολιαστές στους αγώνες…Τι να πω…Τέτοια κατάντια δεν την περίμενα…Όταν θα μας πάρουν φαλάγγι οι Τουρκαλάδες, όταν η κυβέρνηση θα ξέρει μέχρι και τι ώρα κλάνουμε (για τέτοια χουντα μιλάμε πλέον), όταν θα ψάχνουμε στα σκουπίδια για ένα ξεροκόμματο, τότε ΙΣΩΣ ορισμένα πρόβατα από αυτά που το μόνο τους ενδιαφέρον είναι το ποδόσφαιρο και το αν θα υπάρχουν σχολιαστές στο χαζοκούτι που λέγεται τηλεόραση, λέω ΙΣΩΣ, ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *