O… υπέρ πάντων αγώνας – Ελλάδα-Ρωσία (21:45)

Τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στους “8” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα κόντρα στην Ρωσία. Γράφει ιστορία ο Καραγκούνης. Τα πλάνα του Σάντος για την ενδεκάδα. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Μπορεί …
η Εθνική ομάδα να μην έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις της στα γήπεδα της Πολωνία, όμως απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία με νίκη να βρεθεί στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ότι και αν συμβεί στο άλλο ματς (Τσεχία-Πολωνία, 21:45).

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όμως, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού απέναντι της έχει μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Η Ρωσία εκτός των άλλων έχει και κίνητρο αφού δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της.

Ο Φερνάντο Σάντος φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και θα ξεκινήσει τον… τελικό με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος και Κ. Παπαδόπουλος, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Ο Γκέκας θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα πλάγια οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης.

Στην αντίπερα όχθη ο Ντικ Άντβοκατ θα χρησιμοποιήσει τον Μαλαφέεφ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα παίξουν οι Ανιουκόφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς και Ζιρκόφ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιρόκοφ, Ντενίσοφ και Ζιριάνοφ. Πιο μπροστά θα είναι οι Τζαγκόεφ και Αρσάβιν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κερζακόφ.

Να σημνειωθεί πως ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης αν τελικά αγωνιστεί στο ματς με τη Ρωσία, θα συμπληρώσει 120 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη και θα πιάσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *