O προισταμενος του (ο προθυπουργος)…

O υπουργος, οπως ολη η κυβερνηση, πρεπει να εχει ως στοχο το συμφερον της χωρας, αν αυτο δεν του το επιτρεπει ο προισταμενος του (ο προθυπουργος) τοτε οφειλει να ενημερωσει τους πολιτες, και να παραιτηθει, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, σαφως και ο προθυπουργος εχει τον πρωτο λογο αλλα, ολα τα μελη μιας κυβερνησης εχουν την…
ιδια ευθηνη για την πορεια της χωρας, “Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ”…………..

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    η παρουσα αναρτηση ειναι σχολιο το οποιο δημοσιευσα εδω:http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_5310.html και για το συγκεκριμενο αρθρο, καταλαβαινω οτι συμφωνειτε με το σχολιο ως γενικοτερη τοποθετηση, θα ηταν ομως σωστοτερο να αναφερθει αυτη η λεπτομερια στην αναρτηση για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις, φιλικα και χωρις να θελω να σας "μαλωσω" ο αναγνωστης σας και δημοσιευτης του σχολιου. Το αυθεντικο σχολιο εδω:κ. Ιγνατιου δεν ξερω αν θα διαβασετε το σχολιο μου, αλλα θα ηθελα να σημειωσω το εξης, ο υπουργος, οπως ολη η κυβερνηση, πρεπει να εχει ως στοχο το συμφερον της χωρας, αν αυτο δεν του το επιτρεπει ο προισταμενος του (ο προθυπουργος) τοτε οφειλει να ενημερωσει τους πολιτες, και να παραιτηθει, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, σαφως και ο προθυπουργος εχει τον πρωτο λογο αλλα, ολα τα μελη μιας κυβερνησης εχουν την ιδια ευθηνη για την πορεια της χωρας, "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ"…………..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΙΖΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΛΠ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Η’ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ: ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ:. Α’ ΓΕΝΕΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ (100% ΑΛΗΘΗ), Β’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Γ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Δ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΥΠΕΡ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (100% ΑΛΗΘΗ) – ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΩΣ 2012 (ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)

    Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 13500 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

    ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΔΙΑ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ» ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ «ΖΟΜΠΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    Reply
  3. ΜΑΓΑΛΙΑΣ Σ.

    Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ

    Reply
  4. nestos

    Μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί ή είναι πληρωμένος μπορεί να λέει ότι τα πράγματα
    είναι υπό έλεγχο, η χώρα διαλύεται με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς καθώς τα ΜΜΕ
    κοιμίζουν το λαό με παραμυθάκια.
    Δυστυχώς οι εξελίξεις έχουν ήδη
    δρομολογηθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
    Η κερδοσκοπική επίθεση ήταν ο μηχανισμός για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την συνδρομή της
    ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σώθηκες!! Περιμένεις πρωτοβουλία από ανεπάγγελτους σφογγοκωλάριους συνομώτες;;;; Όλοι είναι τού "Δός ήμίν σήμερον" Διότι αύριο μπορεί να χάσουμε την κουτάλα!!!!!Μα δεν βλέπετε τι γίνεται;; Ούτε η Μαφία στην Σικελία δεν έχει τέτοιο κώδικα σιωπής, σαν και αυτόν πού έχουν όσοι περνούν από την Βουλή!!!Ρε παιδιά αυτοί πρέπει, αμέσως μετά την βουλευτική ορκωμοσία να κατεβαίνουν στα υπόγεια της Βουλής, ή να πηγαίνουν σε κάποιο κρυφό χώρο και εκεί να παίρνουν και τον δεύτερο, μυστικό όρκο της σιωπής και τού κουκουλώματος!!! Ξέρουν από πρώτο χέρι οτι η σιωπή είναι χρυσός!!!!!!!!!! Τόν όρκο πού θα λέει" Θα υπερασπισθώ τόν κλέφτη και προδότη συνάδελφο, σε όποιο κόμμα και αν ανήκει, με τήν άκρα σιωπή μου και με όλη την δύναμη της ψυχής μου, διότι μόνον έτσι θα πλουτίσω και εγώ"!!!! Αλλοιώς δεν εξηγείται όλο αυτό το θέατρο για το κουκούλωμα της ρεμούλας και της προδοσίας εκεί μέσα!!!! Τέτοιο ρεζίλι και εξευτελισμός λαού δεν γίνεται πουθενά αλλού στόν Κόσμο!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω, πώς είναι δυνατόν, εμείς οι¨Έλληνες να περιμένουμε από τούς επαγγελματίες απατεώνες να συλλάβουν τούς κλέφτες!! Μπορεί ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο;;;; Έχετε ακούσει ποτέ για κάποιον ότι συνέλαβε τον εαυτό του;;;;;;;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αν παψει να υπάρχει η δημοκρατία στην Ελλάδα, θα έχουν ασυλία οι κλεφτοπατέρες;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ……ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΠΟΡΙΑ.

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΜΟΝΟ Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ;

    ΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ;

    ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Να φύγετε όλοι, να ξεβρωμίσει ο τόπος. Σας έχουμε σιχαθεί όλους. Άχρηστα τομάρια, έχετε ξεφτιλίσει έναν λαό με τέτοιο πολιτισμό και κληρονομιά. Είστε ανίκανοι να κάθεστε σε αυτές τις καρέκλες. Βρωμερά στοιχεία. Σας μισώ και σας σιχένομαι.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ
    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ Μ–Ι

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ:

    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    άμεσα"! Εκτύπωση E-mail
    02-04-2011 13:40:49
    Το απολύτως αναμενόμενο και η μοναδική εξέλιξη που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανόρθωσης της ελληνική οικονομίας, το "κούρεμα" του πρωτογενούς δημόσιου χρέους των 350 δισ. ευρώ και η επιμήκυνσή αποπληρωμής του φαίνεται ότι είναι πλέον "προ των πυλών", πολύ συντομότερα από την 01/01/2013 που τελειώνουν τα 110 δισ. ευρώ του δανείου της τρόϊκας και θα πρέπει η Ελλάδα να βγει στις αγορές:

    "Κορυφαίες πηγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου πιέζουν την Ελλάδα να αναδιαρθρώσει σύντομα το χρέος της, σηματοδοτώντας στροφή στην μέχρι τώρα προσέγγισή του", σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

    Δηλαδή για άλλη μιά φορά οι "μάγοι" του ΔΝΤ που έχουν φέρει τον οικονομικό όλεθρο στην ελληνική αγορά, 'αναδιαρθρώνουν" τις προβλέψεις τους και τα σχέδιά τους διαπιστώνοντας ότι αυτά που επέβαναν στη χώρα (σε συνεργασία βέβαια με την Γερμανία και την ΕΚΤ), οδηγούν νομοτελειακά σε ένα τεράστιο "κανόνι" αφού είναι πρακτικά αδύνατον η χωρα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και να δημιουργήσει πρωτογενή πλεονάσματα.

    Χωρίς να επικαλείται καμία πηγή, το περιοδικό επισημαίνει ότι "υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ συζητoύν αυτή την σύσταση με ευρωπαϊκές κυβερνήσεις λόγω του μη βιώσιμου χρέους της Ελλάδας". Όσο και αν το διαψεύδει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός πιο εύκολο είναι να βγει ο ήλιος από την δύση παρά τα πληρωθεί "και το τελευταίο σεντ", όπως αρέσκεται να λέει, του δημόσιου χρέους.

    Η εσωτερική αγορά έχει καταρρεύσει, η περίφημη "σύλληψη της φοροδιαφυγής" εξελίσσεται στην μεγαλύτερη φάρσα καθώς οι έμμεσοι φόροι που έχουν επιβληθεί είναι τόσο εξοντωτικοί που όχι απλώς ισοσκελίζουν, αλλά υπερβαίνουν κατά πολύ τα ποσά που φοροδιαφεύγουν. Αυτό όμως δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στην αγορά. Οι καταθέσεις στις τράπεζες συνέχεια πέφτουν, τα έσοδα από ΦΠΑ καταρρέουν συνέχεια μήνα με τον μήνα παρά τις συνεχείς αυξήσεις του και στην κυβέρνηση μιλάνε σαν να βρισκόμαστε στο … 1981.

    Η αναδιάρθρωση υπολογίζεται σε ένα ποσοστό 30-35% (πάντα σε συνεργασία με τους δανειστές, φυσικά) και η επιμήκυνση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

    Το ότι το ΔΝΤ βγαίνει τώρα και μιλάει για "αναδιάρθρωση χρέους" απλώς σημαίνβει ότι κρίνουν πως δεν μπορούν να ληφθούτν επιπλέον μέτρα στην Ελλάδα και η αγελάδα έχει "κόψει το γάλα".

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:

    ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΠΟΡΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΙΚΟΠΕΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ;

    ΑΝ ΝΑΙ, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑΝ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    δεν μπορει να μην βλεπουν το κακο που κανουν ολοι τους, δεν μπορει να γινονται ολα για το χρημα αφου ολοι θα ρουφηχτουμε σε μια μαυρη τρυπα. Ο γαπ ειναι ενα γραναζι οπως ολοι οι συναδερφοι του, εντος και εκτος ελλαδος. Κατι αλλο μαγειρευεται…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *