ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΗΔΙΑ!!! Δείτε τα… εσώρoυχα που σχεδιάζει Βρετανίδα και μείνετε… ΑΦΩΝΟΙ! (fotos)

Η φοιτήτρια τέχνης Eleanor Haswell είναι 18 ετών, ζει στη βορειοανατολική Αγγλία και έχει στόχο, μέσα από τα «ιδιαίτερα» γυναικεία εσώρουχα που σχεδιάζει, να αναδείξει τα προβλήματα που θέτει η κοινωνία σχετικά με το γυναικείο σώμα, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το σώμα τους οι ίδιες οι γυναίκες και να σταματήσει η ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γυναικών.
Η 18χρονη έχει σχεδιάσει σουτιέν και κιλοτάκια, που στο εξωτερικό τους είναι ζωγραφισμένα τα γεvvητικά όργανα των γυναικών και έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες των εσωρούχων αυτών, τα οποία όμως δεν είναι προς πώληση, όπως δηλώνει η ίδια στον «Independent».
Η Haswell αντιμετωπίζει τα εσώρουχα που σχεδιάζει ως έργα τέχνης και τονίζει: «Υπάρχουν πολλά άτομα που μου ζητούν να τους πουλήσω τα εσώρουχα που σχεδιάζω, αλλά οι προθέσεις μου δεν ήταν να κυκλοφορήσουν αυτά στο εμπόριο. Είμαι ευχαριστημένη που δόθηκε σε αυτά τα εσώρουχα τόση προσοχή. Θέλω να ευαισθητοποιήσω την κοινωνία σχετικά με την διαπόμπευση του γυναικείου σώματος. Υπάρχουν τόσα πολλά σχόλια τελευταία για τις γυναίκες που θέλουν να κρατήσουν τις τρίχες σε διάφορα σημεία του σώματός τους, ότι αυτό είναι αφύσικο και αηδιαστικό».
Η 18χρονη φοιτήτρια σε κάποιο από τα έργα της έχει σχεδιάσει μια γυναικεία μασχάλη με τρίχες και έβαλε αγκάθια τριανταφυλλιάς να καλύπτουν τις τρίχες, θέλοντας έτσι να τονίσει, όπως λέει η ίδια, τις «στενόμυαλες απόψεις» κάποιων ανθρώπων για τα σημεία του σώματος των γυναικών που καλύπτονται με τρίχες.
Μια ανάλογη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων για το γuμνό γυναικείο σώμα έγινε τον περασμένο μήνα στις ΗΠΑ, με το γυναικείο σουτιέν, Tata Top το οποίο φέρει στο εξωτερικό του ανάγλυφες θhλές του γυναικείου στhθους.
Η διαφορά του σουτιέν αυτού σε σχέση με τα εσώρουχα της Βρετανίδας φοιτήτριας είναι ότι αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο και πωλείται προς 28 δολάρια. Το σουτιέν αυτό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σηματοδότησε την εκστρατεία #FreeTheNipple.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *