O IOΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

http://dreamandfight.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΠΕ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ.
    ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ…
    ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ;..
    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ´…
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΛΑΒΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ;
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΣΑΠΊΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΓΚΕΡ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ …

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙΥΣ ΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
    ΜΗΝ ΠΕΥΤΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.
    ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΕΛΗΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
    ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ .
    ΑΕΙ ΚΤΥΦΤΕΙΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.
    ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ο μαλακας ο νεορωμιος,φιλαει τον πουτσο που τον γαμαει
    γαμω το παπαδαριο σας κουφαλες κλεφταραδες εχθροι των ελληνων

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Το Βυζάντιο ήταν αποικία των Μεγαρέων από τον η΄ αι. π.Χ., με βασιλιά τον Βύζαντα. Το 330 μ.Χ. ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Α΄ ίδρυσε την νέα πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του και την ονόμασε Nova Roma (Νέα Ρώμη), επίσημη ονομασία που διατηρείται μέχρι σήμερα στον τίτλο του οικουμενικού πατριάρχη. Σε χειρόγραφα μοναστηριών αποκαλείται συχνά «Νέα Σιών». Η ονομασία Ρωμαίοι διατηρήθηκε επί έντεκα ολόκληρους αιώνες από την ίδρυση μέχρι και την κατάλυση του κράτους από τους Οθωμανούς το 1453. Οι σημερινοί ορθόδοξοι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης καλούνται «Ρουμ», εξ ου και η ονομασία «Ρωμιός».

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !

    1.100 χρόνια βυζαντινής ιστορίας – 91 αυτοκράτορες.

    Ουδείς Έλληνας – καλούνταν «Βασιλείς των Ρωμαίων.»

    Oι όροι «Βυζάντιο» και «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» επινοήθηκαν τον ιη΄ αιώνα, προκειμένου να εμπεδώσουν τον δήθεν Ελληνικό χαρακτήρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στα ιστορικά κείμενα του Μεσαίωνα η συγκεκριμένη αυτοκρατορία ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε Βυζαντινή ή Ελληνική. Το Βυζάντιο ουδέποτε υπήρξε Ελληνικό, ούτε καν φιλελληνικό. Ουδέποτε εξελληνίστηκε, όπως λανθασμένα διδάσκεται, τουναντίον όλες οι συνιστώσες του Ελληνικού Πολιτισμού (Φιλοσοφία, Θέατρο, Αθλητισμός, Τέχνες, Επιστήμες κ.τ.λ.), αλλά και το ίδιο το όνομα Έλλην είχαν κηρυχθεί από την πολιτικοθρησκευτική του εξουσία υπό άγριο διωγμό. Οι δε Βυζαντινοί αυτοκράτορες ουδεμία σχέση με την Ελλάδα είχαν, καθʼ ότι στα 1.100 χρόνια Βυζαντινής Ιστορίας κανείς τους δεν είχε καν Ελληνική καταγωγή. Ούτε ένας δεν καταγόταν από περιοχές με συμπαγή Ελληνικό πληθυσμό, πολλοί δε εξ αυτών αγνοούσαν την Ελληνική Γλώσσα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *