Συνδικαλιστές της ΔΕΗ από τo N. Kοζάνης με αποζημιώσεις για εκτός έδρας που αγγίζουν τα 65.000 ευρώ ανά χρόνο

Ένα έγγραφο ντοκουμέντο που πρόκειται να προκαλέσει πληθώρα συζητήσεων στους κόλπους των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και την τοπικής κοινωνίας, παρουσιάζει σήμερα Δευτέρα 18/04 κατ’ αποκλειστικότητα το kozan.gr.
Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το διπλανό έγγραφο με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου,έχουν προγραμματιστεί αποζημιώσεις μετακινήσεων εκτός έδρας στους μισθωτούς που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. των ασφαλιστικών φορέων του ΤΑΥΤΕΚΩ και της Διοικητικής Επιτροπής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, για τα….
χρονικά διαστήματα από01/10/2008 εως και 31/12/2010, ποσά που αγγίζουν στην τριετία τα 130.000 ευρώ για κάποιον από τα μέλη (στην ανώτερη περίπτωση) και τα 58.933 στην κατώτερη.

Τα ονόματα των τεσσάρων μελών συνδικαλιστών της ΔΕΗ απο την περιοχή μας, δεν εμφανίζονται στο συγκεκριμένο έγγραφο έπειτα από δική μας παρέμβαση, αφού το ζητούμενο δεν είναι η “ΣΤΑΎΡΩΣΗ” των συγκεκριμένων κυρίων (που θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτελούσαν νόμιμα τα καθήκοντά τους και δικαιούνταν βάσει καταστατικού τα δεδουλευμένα τους), αλλά η ομολογουμένως κατακριτέα συνδικαλιστική πρακτική να επιλέγονται για τα συγκεκριμένα πόστα στελέχη από την Επαρχία, καταβάλλοντάς τους παράλληλα ως αποζημιώσεις για εκτός έδρας ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ.

Σε μια εποχή πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και ισχνών αγελάδων, είναι αδιανόητο – και συνάμα προκλητικό για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΔΕΗ (και όχι μόνο) – να υφίστανται αποζημιώσεις για εκτός έδρας τέτοιων υπέρογκων ποσών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι δικαιούνται νομίμως τις επίμαχες αποζημιώσεις.

http://florinapost.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    τί λεει ρε ο αρθρογραφος:
    "οχι ονοματα ναμην εκθετουμε τιμιους εργαζομενους"

    -αντε γαμησου ρε που μας περνας για βλακες!
    -ολοι αυτοι μας εχουν κατακλεψει ρε
    τα κοπροσκυλα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑ 10. Η ΕΝΕΡΓΑ ΣΡΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 24 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ 9,ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ,,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η Ε,Ε ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΙΓΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΕΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ 30 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 75

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΑ.ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ 500 ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΠΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΧΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ 5% ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ .Η ΒΕΡΜΠΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΑ ΜΠΑΒΟ Η ΕΝΕΡΓΚΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΥΡΟΥΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ,ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,,,,

    Reply
  5. Ανώνυμος

    μήν ακούτε, φημες! οι άνθρωποι(μας)δουλεύουν νυχθημερών ωστε να'χομε ρεύμα, αχάριστοι!

    Reply
  6. iera ellas

    ολα οσα λεει ο νεοΕΛΛΗΝΑΣ ανηκουν στην σφαιρα της θεωριας . ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ 1 ΜΑΝΤΡΑ οπως ολους τους υπολοιπους. το πλιατσικο γινοταν και γινεται από πολλους. και καλα κανανε αφου στην ΕΛΛΑΔΑ βασιλευει η ατιμωρησια.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Όποιος πειράξει τους συνδικαλισταράδες είναι περίπου φασίστας!
    Απο τις μεγαλύτερες πληγές στην χώρα. Το πιό λογικό είναι να τους τσακίσει αμείλικτα κάποιος γιατί έχουν ρουφήξει μέχρι και το μεδούλι όπου εγκατασταθήκαν. Αντ΄ αυτού τους καλούνε σε πάνελ, συζητήσεις κ.λ.π. και τους γλύφουνε γιατί τα κοπρόσκυλα οι ελληνόφωνοι απειλούνε με το ιερό δικαίωμα της απεργίας, και αυτό σημαίνει ότι σας κατεβάζουμε τον διακόπτη και καθίστε στα σκοτάδια. Το μικροσυμφέροντα τους και μόνο. Και αυτό το παραμύθι γίνεται τόσα πολλά χρόνια ξανά και ξανά που θέλω απλά να κάνω μόνο εμετό.
    Όλα με την ύποπτη ανοχή των δημοκρατικών και προοδευτικών – και καλά – δυνάμεων του τόπου…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Φυλακή και δήμευση της περιουσίας τους, εάν αποδειχτούν πλαστές οι υπερωρίες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *