O Πρόεδρος της UEFA συνάντησε τον αρχηγό της Κυβέρνησης των UFO

Η «κίτρινη φυλή» στους δρόμους. Μολονότι έχω αγοράσει κανά δυο οικόπεδα στην άσφαλτο, μετά από μαγικές ενέργειες οδηγών ταξί, δεν μπορώ παρά να δεχθώ ότι έχουν δίκιο. Είχε συμφωνηθεί μια «επιλεκτική απελευθέρωση» με τον Ρέππα και ο Ραγκούσης το γύρισε στην Παριανή Φραγκοσυριανή. Και μην πει κανείς για προνομιούχο κλάδο, γιατί είναι πραγματικά από τις πολύ δύσκολες δουλειές με μηδαμινή κοινωνική αναγνώριση. Αν έναν ταξιτζή δεν τον….
λέτε «ταρίφα» σίγουρα είναι συγγενής σας. Κάποτε θυμάμαι προξένευαν έναν ελαφρώς σιτεμένο ιδιοκτήτη «μισού ταξί» σε μια γεροντοκόρη και αυτή τον αντιμετώπισε περίπου ως λεπρό.

Μέσα όμως από τον αγώνα των ταξί, αναδεικνύεται η πολιτική φυσιογνωμία του αγέρωχου Θύμιου. Ο Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ έχει μείνει στα ‘80s ως ύφος και στυλ, ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ εκπροσωπεί τον δυσκοίλιο ντεμέκ εκσυγχρονισμό της δεκαετίας του 1990, ενώ ο μειλίχιος Πρόεδρος του ΣΑΤΑ τη συνδικαλιστική μετανεωτερικότητα.

Και σχεδιάστρια εσωρούχων η Pamela Anderson
Ένας έμπειρος ίματζ μέικερ εκτός από το μαλλί θα του άλλαζε και το μικρό του όνομα. Με το «Θύμιος» γίνεσαι δεξί μπακ στον Ατρόμητο και πωλητής αυτοκινήτων σε μικρομεσαία κυβικά, αλλά ποτέ άρχοντας του συνδικαλισμού (αυτά περί βαρόνου είναι πασοκικά φληναφήματα). Δείτε πως αλλάζει όλο το ύφος: Ευθύμιος Λυμπερόπουλος: υπάρχει άλλη αίγλη…

Το πρώτο κρούσμα από κουνούπι του Νείλου στην Καρδίτσα. Η επιστημονική κοινότητα δεν συνδέει το γεγονός με την ολιγοήμερη παραμονή των υπευθύνων του site στην περιοχή.

Μία οι υποψηφιότητες, μία τα κουνούπια πολύ της μόδας φέτος η Καρδίτσα. Μετά την Ίμπιζα είναι ο τοπ-προορισμός για τον φετινό Αύγουστο. Μακριά από τα νησιά, τη θάλασσα και τα θερμά επεισόδια. Καθώς όπως μας πληροφορεί το dexiextrem:

«Στις 21 Ιουλίου ένα ελληνικό F-16 αναχαίτισε μόνο του 16 τουρκικά F-16. Το ελληνικό F-16 πετούσε ο Πρόεδρος Καρατζαφέρης με συγκυβερνήτη κάποιον Άδωνι.

Βέβαια ο Πρόεδρος επειδή είναι πολύ συνεσταλμένος και δεν του αρέσει η δημοσιότητα, γι’ αυτό άλλωστε και δεν βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση, δεν το έκανε θέμα και απόφυγε να κάνει ντόρο για την ηρωική πράξη του.

Όπως χθες ας πούμε που συμμετείχε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με ληστές τράπεζας στην Τραγάνα… ούτε ανακοίνωση έβγαλε ούτε τίποτα… τόσο πολύ κινδύνευσε πάλι χθες που αναρωτήθηκε “Γιατί ζούμε”»

Της μόδας οι νεο-ναζί μετά τα τραγικά γεγονότα στη Νορβηγία
Ζείτε Πρόεδρε για να οδηγήσετε το έθνος στην Κόκκινη Μηλιά. Ετοιμάζεται το λογισμικό του νέου παιχνιδιού στρατηγικής που θα καθηλώσει. Παρακαλείτε ο Άδωνις να δανείσει τη φωνή του στον αξιωματικό που διατάζει έφοδο. Ούτε να σκέπτεσθε τη σύνταξη Πρόεδρε Καρατζαφέρη όπως ο Σόρος, ο οποίος συμπλήρωσε τα «βαρέα». Πάει ντουγρού για το ΕΚΑΣ…

Μέσα σε όλα αυτή η φωτογραφία του Προέδρου της FIFA με τον Έλληνα Πρωθυπουργό με μπέρδεψε. Είναι ο Παπανδρέου με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ; Είναι ο Φερέρ με τον Πλατινί; Δύσκολο να απαφανθεί κανείς.

Πάντως η συζήτηση του Προέδρου της UEFA με τον αρχηγό της Κυβέρνησης των UFO ήταν εποικοδομητική…

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *